Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντάει στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - "Προστατεύστε το άθλημα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος"
| 2021-05-19 23:32:00

Απαντάει στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - "Προστατεύστε το άθλημα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος"

Sportdog Team
Απαντάει στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - "Προστατεύστε το άθλημα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος"

Μόνο αναπάντητα δεν έμειναν τα όσα ανέφερε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (19/5) για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών. με τον Παναθηναϊκό, αργά, το ίδιο βράδυ να απαντάει με μια ολιγόλογη, αλλά με πολύ νόημα, ανακοίνωση.

Παναθηναϊκός: Την δικιά του απάντηση στα όσα είπε ο Ολυμπιακός όσον αναφορά στους τελικούς της Α1 γυναικών που ξεκινάνε την Πέμπτη (20/5) έδωσαν οι Πράσινοι.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (19/5) το "Τριφύλλι" εξέδωσε ανακοίνωση, λίγων λέξεων γιατί όπως αναφέρει "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι...".

"Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι…

Ξεκινάνε οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ στις γυναίκες και ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τον 1610ο τίτλο στην ιστορία του.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν το άθλημα, το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και να μείνουν  ανεπηρέαστοι από το κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο αντίπαλος", αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags