Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Η κίνηση του Σπανούλη που... πρόδωσε το μέλλον - Τι πρόκειται να κάνει
| 2021-05-21 18:43:00

Η κίνηση του Σπανούλη που... πρόδωσε το μέλλον για Εθνική!

Sportdog Team
Η κίνηση του Σπανούλη που... πρόδωσε το μέλλον για Εθνική!

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μεγάλη κουβέντα για το τι πρόκειται να κάνει ο "Kill Bill", όμως φαίνεται ο ίδιος κατάφερε και... πρόδωσε τον εαυτό του με μια κίνηση που έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/5) δείχνοντας ότι η απόφασή του είναι και... οριστική

Βασίλης Σπανούλης: Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα είναι μέλος της προολυμπιακής ομάδας μπάσκετ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ρικ Πιτίνο, να έχει πει πολλές φορές ότι θα προσπαθήσει να τον πείσει. Ο ίδιος βέβαια ακόμα δεν έχει δώσει σαφή απάντηση όμως μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (21/5) μάλλον δίνει μόνη της απαντήσεις.

Στο εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας" η ΔΟΕ έχει στείλει λίστα για όσους μπορούν να κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό, μιας και θα είναι μέλη της αποστολής που θα διεκδικήσουν την είσοδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι το πρωί της Παρασκευής, εκεί βρέθηκε ο "Kill Bill", μαζί με την σύζυγό του, Ολιμπία Χοψονίδου αλλά και τον και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για να κάνει το εμβόλιο που έχει διαθέσει η ΕΟΕ στα μέλη της αποστολής για τον Καναδά, ώστε ο καιρός μέχρι τότε να είναι επαρκής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται να το έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα και να την βοηθήσει στην προσπάθειά της να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags