Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια στα "φίνα κορίτσια" από ΠΑΕ ΠΑΟ - Έρχεται πριμ κατάκτησης από τον Ερασιτέχνη (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-24 19:24:00

Συγχαρητήρια στα "φίνα κορίτσια" από ΠΑΕ ΠΑΟ - Έρχεται πριμ κατάκτησης από τον Ερασιτέχνη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγχαρητήρια στα "φίνα κορίτσια" από ΠΑΕ ΠΑΟ - Έρχεται πριμ κατάκτησης από τον Ερασιτέχνη (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη κατέκτησαν με τον πιο εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών δίνοντας χαρά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον κόσμο της ομάδας - Η "μάνα του Λόχου" μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα δοθεί έξτρα πριμ σε όλη την ομάδα για την επιτυχία τους ενώ και η ΠΑΕ έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινες είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2021, καθώς κέρδισαν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών. Αυτό θα τους χαρίσει και ένα έξτρα πριμ μιας και ο Δημήτρης Βρανόπουλος αποφάσισε να τις... χρυσώσει. Συγκεκριμένα την Κυριακή (23/5) υπήρχε συμφωνία με τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη και τον Ερασιτέχνη καθώς υπήρξε αρχικά μπόνους για την ανατροπή και νίκη που πέτυχαν το Σάββατο (22/5) ενώ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτό διπλασιάστηκε.

Την ίδια στιγμή και η ΠΑΕ με ανάρτησή της έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στις παίκτριες του "Τριφυλλιού" για την επιτυχία.
"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!☘️????", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags