Facebook Pixel ΕΟΚ: Στον "αέρα" οι εκλογές - Τι ανακοίνωσαν Αυγενάκης-Χαρδαλιάς
| 2021-05-25 16:47:00

"Βόμβα" στην ΕΟΚ - Στον "αέρα" οι εκλογές - Τι ανακοίνωσαν Αυγενάκης-Χαρδαλιάς

Sportdog Team
"Βόμβα" στην ΕΟΚ - Στον "αέρα" οι εκλογές - Τι ανακοίνωσαν Αυγενάκης-Χαρδαλιάς

Με κυβερνητική παρέμβαση οι εκλογές της ΕΟΚ στη Λεωφόρο οδηγούνται σε αδιέξοδο, καθώς όπως ενημέρωσε η Πολιτική Προστασία δεν υπάρχει άδεια διεξαγωγής τους λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων!

ΕΟΚ: Νέα δεδομένα διαμορφώθηκαν για τις εκλογές στην ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Όπως ενημέρωσε η Πολιτική Προστασία:

Απαντώντας σε έγγραφο ερώτημα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με πρόεδρο τον κ. Βασιλακόπουλο έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δια φυσικής παρουσίας των εκατοντάδων εκπροσώπων των σωματείων καλαθοσφαίρισης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημέρωσε ότι:

• ουδέποτε έχει ζητηθεί ή κατατεθεί αίτημα άδειας διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,
• ουδέποτε έχει κατατεθεί η οποιαδήποτε αίτηση από την ΕΟΚ, μαζί με τα σχετικά και προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, προς έγκριση στην αρμόδια Επιτροπή Επιδημιολόγων
και ως εκ τούτου «τέτοιες αυθαίρετες και εκτός υγειονομικού πλαισίου και διαδικασίας αδειοδότησης πρωτοβουλίες-συναθροίσεις, εγκυμονούν εξαιρετικά σημαντικούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και δεν επιτρέπονται».

Ομοίως, ουδεμία σχετική άδεια ή συναίνεση έχει δοθεί από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος άλλωστε δεν έχει και τέτοια αρμοδιότητα, όπως διαβεβαίωσε τον κ. Αυγενάκη ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Παναγιώτης Αρκουμανέας, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags