Facebook Pixel ΑΕΚ - Γιανίκ Μορέιρα: Έσκασε "βόμβα" στην ΑΕΚ - Βγήκε η τιμωρία για Μορέιρα - Παίζει στον ημιτελικό με ΠΑΟ;
| 2021-05-25 18:04:00

Έσκασε "βόμβα" στην ΑΕΚ - Βγήκε η τιμωρία για Μορέιρα - Παίζει στον ημιτελικό με ΠΑΟ;

Sportdog Team
Έσκασε "βόμβα" στην ΑΕΚ - Βγήκε η τιμωρία για Μορέιρα - Παίζει στον ημιτελικό με ΠΑΟ;

Σε αναμμένα... κάρβουνα είναι η άνθρωποι της Ένωσης μετά από όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Ανγκολέζος σέντερ της ομάδας τιμωρήθηκε από τους διαιτητές για την συμπεριφορά του και η συμμετοχή του στις επόμενες αναμετρήσεις ήταν στον... αέρα.

ΑΕΚ - Γιανίκ Μορέιρα: Κανονικά θα αγωνιστεί ο Ανγκολέζος σέντερ της Ένωσης στον τέταρτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μιας και το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε, για την συμπεριφορά του στο game 3, με πρόστιμο 1100 ευρώ.

"Με πρόστιμο 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ ο Γιανίκ Μορέιρα.

Ο αθλητής της Ομάδας μας, ο οποίος «απολογήθηκε» σήμερα (25/05), στις 15:00, παραστάθηκε διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Αλεξίου.

Παρών και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC, Γιώργος Χήνας. Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιανίκ «κατηγορήθηκε» για «ανάρμοστη συμπεριφορά» στον 3ο ημιτελικό των Play Offs της Βasket League, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ", αναφέρει η ανακοίνωση για τον Γιανίκ Μορέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags