Facebook Pixel Πάει για τεράστια... κλοπή από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Ούτε στο Casa de Papel αυτά
| 2021-05-25 20:22:00

Πάει για τεράστια... κλοπή από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Ούτε στο Casa de Papel αυτά

Sportdog Team
Πάει για τεράστια... κλοπή από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Ούτε στο Casa de Papel αυτά

Σίγουρα οι μετακινήσεις από τον Παναθηναϊκό στους "ερυθρόλευκους" και το αντίστροφο δεν είναι κάτι συνηθισμένο και ιδιαίτερα όταν μια από τις δύο ομάδες έχει αποφασίσει να "ντύσει" στα χρώματά της ένα από τα αστέρια του αντιπάλου σε μια κίνηση που θα προκαλέσει... πανικό

Παναθηναϊκός - Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: Φαίνεται ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις Πράσινες άνοιξε την... όρεξη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, μιας και έχει στο στόχαστρο να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα ταράξει τα... νερά του γυναικείου μπάσκετ. Το "Τριφύλλι", σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Over FM έχει στο στόχαστρό του την Ελληνίδα γκαρντ και θα προσπαθήσει να την φέρει στη... Λεωφόρο με τις πιθανότητες μάλιστα να είναι πολλές. 

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού έκανε εκπληκτικούς τελικούς, με κορυφαία στιγμή στην  τρίτη αναμέτρηση όπου πέτυχε 26 από τους 66 πόντους της ομάδας της. Μια τέτοια κίνηση βέβαια θα ανεβάσει επίπεδο τις Πράσινες καθώς θα προσθέσει ένα... πυρηνικό  όπλο δίπλα στην Όλγα Χατζηνικολάου. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ, αλλά και την ανταγωνιστική παρουσία στην Ευρώπη και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags