Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Νικ Καλάθης: Σημαντική εξέλιξη για Καλάθη - Ενημέρωση για τον τραυματισμό του - Θα παίξει στον τελικό; (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-05-30 18:37:00

Σημαντική εξέλιξη για Καλάθη - Ενημέρωση για τον τραυματισμό του - Θα παίξει στον τελικό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για Καλάθη - Ενημέρωση για τον τραυματισμό του - Θα παίξει στον τελικό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό με την Αρμάνι Μιλάνο ο Νικ Καλάθης προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την παρουσία ή όχι του Έλληνα γκαρντ στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Μπαρτσελόνα - Νικ Καλάθης: Τα νέα που έρχονται για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού είναι ευχάριστα, αφού τελικά φαίνεται ότι θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο μεγάλο παιχνίδι με την Εφές, απόψε στις 21:30.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Νικ Καλάθης έλαβε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση και έτσι αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα της Μπαρτσελόνα για την σπουδαία αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα μερικά λεπτά πριν τη λήξη του ημιτελικού με την Αρμάνι Μιλάνο και μέχρι πρότινος η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον μεγάλο τελικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags