Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - Ρικ Πιτίνο: Στάζει... μέλι ο Πιτίνο για Σπανούλη - "Τρελάθηκε" από την επιστροφή του στην Εθνική (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-01 16:55:00

Στάζει... μέλι ο Πιτίνο για Σπανούλη - "Τρελάθηκε" από την επιστροφή του στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στάζει... μέλι ο Πιτίνο για Σπανούλη - "Τρελάθηκε" από την επιστροφή του στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα η απόφαση του "Kill Bill" να βοηθήσει την επίσημη αγαπημένη στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους της χώρας, όμως ο Αμερικανός ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ακόμα πιο χαρούμενος μιας και ξέρει πολύ καλά ότι με αυτόν στην ομάδα μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά

Βασίλης Σπανούλης - Ρικ Πιτίνο: Ο Αμερικάνος Ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε γνωστή την προεπιλογή της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Καναδά, με το όνομα που... έκλεψε την παράσταση να μην είναι άλλο από αυτό του "Kill Bill". Μάλισταο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία από την συνάντηση που είχαν και έφτασαν στην οριστική συμφωνία της επιστροφής στην "γαλανόλευκη". Μάλιστα ο 39χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού πρόκειται να ξεκινήσει από την Τετάρτη (2/6) προπονήσεις μετά από έξι χρόνια απουσίας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο θρυλικός Έλληνας μπασκετμπολίστας, Βασίλης Σπανούλης, επιστρέφει στην Εθνική ομάδα. Οι ηγετικές του ικανότητες, θα είναι μία εξαιρετική κινητήριος δύναμη", έγραψε ο Ρικ Πιτίνο γνωρίζοντας τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ο Βασίλης Σπανούλης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags