Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΕΟΚ: Εξέλιξη-"βόμβα" στην ΕΟΚ - Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός μέσω του Μπαλτάκου!
| 2021-06-03 16:43:00

Εξέλιξη-"βόμβα" στην ΕΟΚ - Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός μέσω του Μπαλτάκου!

Sportdog Team
Εξέλιξη-"βόμβα" στην ΕΟΚ - Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός μέσω του Μπαλτάκου!

Αναπάντεχη εξέλιξη στην υπόθεση της προεδρίας της ΕΟΚ, καθώς σήμερα ο Τάκης Μπαλτάκος κατέθεσε αίτημα που αλλάζει τα πάντα!

Παναθηναϊκός - ΕΟΚ: Την παραμονή της προσωρινής διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου ζήτησε σήμερα στο Πρωτοδικείο ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Τάκης Μπαλτάκος.

Συνολικά επτά δικόγραφα και άλλα τόσα αιτήματα κατατέθηκαν στον Πρωτοδίκη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για τη νέα προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας.

Δύο αιτήματα κατέθεσαν η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα, ένα εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ τρία προήλθαν από τρίτους, οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΚ.

Το τελευταίο αίτημα προήλθε από τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό και το σωματείο «Εξάστερος» και μέσα απ' αυτό ζήτησε την παραμονή της τωρινής προσωρινής διοίκησης, η οποία έχει πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλου.

Και το στηρίζει στο επιχείρημα πως οι εκλογές δεν έγιναν, όχι με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά εξαιτίας της ΚΥΑ, η οποία απαγόρευσε τις εκλογές.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται αύριο (4/6) ή το αργότερα τη Δευτέρα (7/6).

Πλέον, ο στόχος της νέας προσωρινής διοίκησης θα είναι η διεξαγωγή των εκλογών, οι οποίες έχουν καθυστερήσει 9 μήνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags