Facebook Pixel ΑΕΚ - Κιθ Λάνγκφορντ: "Κάρφωσε" Αγγελόπουλο ο Λάνγκφορντ - "Φαρμακερές" ατάκες για τα χρωστούμενα της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-04 23:26:00

"Κάρφωσε" Αγγελόπουλο ο Λάνγκφορντ - "Φαρμακερές" ατάκες για τα χρωστούμενα της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κάρφωσε" Αγγελόπουλο ο Λάνγκφορντ - "Φαρμακερές" ατάκες για τα χρωστούμενα της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικάνος γκάρντ της Ένωσης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσει τον δεύτερο μικρό τελικό της ομάδας του με τον Προμηθέα και απάντησε με τον... δικό του τρόπο στην ερώτηση δημοσιογράφου για περίπτωση παραμονής τους και τη νέα χρονιά στην ομάδα "καρφώνοντας" τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ

ΑΕΚ - Κιθ Λάνγκφορντ: Έτοιμος να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο να αγωνίζεται εμφανίστηκε ο Αμερικανός παίκτης της Ένωσης σε δηλώσεις που έκανε στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με τον Προμηθεά στον δεύτερο μικρό τελικό της Basket League. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους" εκείνος έριξε την... μπηχτή του όσα αναφορά τις οικονομικές οφειλές που έχει η ΚΑΕ.

"Χρειάζομαι ακόμη αρκετές ημέρες για να προπονηθώ, οπότε δεν θα προλάβω τη συνέχεια. Θα χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι για να είμαι ξανά υγιής. Όσο οι συμπαίκτες μου κερδίζουν, εγώ είμαι καλά. Θα συνεχίσω και του χρόνου, είμαι ακόμη καλός παίκτης, όμως το που θα συνεχίσω είναι θέμα του ατζέντη μου. Δεν έχω συζητήσει με την ΑΕΚ, η ομάδα έχει πολλά να κάνει πριν αρχίσει να μιλάει και να υπογράφει παίκτες", είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags