Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκτακτο: Ανακοινώθηκε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Οριστικό και επίσημο!
| 2021-06-09 15:37:00

Έκτακτο: Ανακοινώθηκε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Οριστικό και επίσημο!

Sportdog Team
Έκτακτο: Ανακοινώθηκε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Οριστικό και επίσημο!

Προφανώς σε αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε δεν είναι καθόλου παράξενο που υπάρχουν ανακοινώσεις που αφορούν την ενίσχυση μιας ομάδας - Διαβάστε ονόματα!
 

Ολυμπιακός: Η Στέλλα Καλτσίδου ολοκλήρωσε τη θητεία της στη γυναικεία ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου και από σήμερα (9/6) αποτελεί παρελθόν και επισήμως.

Η παλαίμαχος διεθνής αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ως βοηθός του Λετονού προπονητή Μάρτινς Ζίμπαρτς. Ο σύλλογος του Ζωγράφου αποχαιρέτησε τη Στέλλα Καλτσίδου και τις βοηθούς της, Ανθή Μπαλτά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου με ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως η διοίκηση βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της διάδοχης κατάστασης στο τεχνικό τιμ. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΦΑΟ Ζωγράφου αναφέρει:

«Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια Στέλλα Καλτσίδου και τα μέλη του προπονητικού team Ανθή Μπαλτά & Κλαίρη Μαρτινοπούλου για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 Κατηγορία Γυναικών και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για την επόμενη ημέρα του τμήματος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Γενικό Αρχηγό του Σωματείου κο Σμυρλή Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κο Ροζακέα Κωνσταντίνο και τον Έφορο του Γυναικείου Τμήματος κο Κομνηνό Ιωάννη, να διερευνήσουν την αγορά για υποψήφιους προπονητές που θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αρχή του τμήματος με δεδομένο τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του Σωματείου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags