Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους στο ΟΑΚΑ!
| 2021-06-11 07:32:00

Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για ΠΑΟ - Κινησάρα Παπαπέτρου -Συγκλονιστική Θύρα 13 για Παύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για ΠΑΟ - Κινησάρα Παπαπέτρου -Συγκλονιστική Θύρα 13 για Παύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρα γιορτής για τον Παναθηναϊκό η Πέμπτη καθώς πανηγύρισε έναν ακόμα τίτλο στο μπάσκετ, το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, και φυσικά ήταν στραμμένα τόσο μέσα στο παρκέ όσο και έξω από αυτό!

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους στο ΟΑΚΑ!

Το γλέντι είχε αρχίσει από το γήπεδο του Λαυρίου για την κατάκτηση του τίτλου, όταν οι Παπαπέτρου πήρε την κούπα του πρωταθλητή και την έδωσε στον Τάκη Τριαντόπουλο, καθώς δίχως άλλο η φετινή σεζόν ήταν περίεργη για τοην ομάδα μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απεμπλεκεί από την ΚΑΕ!

Άλλωστε, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανακοίνωση της Θύρας 13 με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου, η οποία δεν ξέχασε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Στην ανακοίνωσή της η Θύρα 13 αναφέρει:

«Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια απο τη μέρα που μας άφησες και πήγες εκεί που πραγματικά ανήκεις… Στους Ουρανούς… Στους Θεούς… “Θα είσαι πάντα ο Παύλος μας Θα είμαστε πάντα τα παιδιά σου…” Αθάνατος!»

Ενδιαφέρον, φυσικά, έχει και η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την κατάκτηση του τίτλου και τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «εξάστερου»:

«Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2018, ο Ιστορικός Ηγέτης του Παναθηναϊκού μας, ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, κίνησε για τον Παράδεισο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αφιερώνει το 40ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της και το φετινό νταμπλ στη μνήμη του Πατριάρχη του Συλλόγου μας. Του ανθρώπου που έκανε πράξη τα όνειρά μας και γαλούχησε γενιές Παναθηναϊκών με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας. Δεν τον ξεχνάμε και ούτε πρόκειται να τον ξεχάσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Δείτε τα πλάνα από την αποθέωση στο ΟΑΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 40ο για τον Παύλο! Ο Παναθηναϊκός "λύγισε" το... σκληρό Λαύριο - Πήρε το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags