Facebook Pixel Ανατριχίλα στον ΠΑΟ! - Επικό τρέιλερ με την ιστορία "Εξάστερου" - Συγκλονίζουν Παύλος - Θανάσης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-11 22:55:00

Ανατριχίλα στον ΠΑΟ! - Επικό τρέιλερ με την ιστορία "Εξάστερου" - Συγκλονίζουν Παύλος - Θανάσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχίλα στον ΠΑΟ! - Επικό τρέιλερ με την ιστορία "Εξάστερου" - Συγκλονίζουν Παύλος - Θανάσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον αέρα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το τρέιλερ της ταινίας "Ταξίδι στα Αστέρια", που τον Σεπτέμβριο θα προβάλλεται στους κινηματογράφους και δείχνει ολόκληρη την ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αλλά και την συμβολή των αδελφών Γιαννακόπουλων στο σύλλογο

Παναθηναϊκός: Ανατριχίλα προκαλεί το τρέιλερ της ταινίας "Ταξίδι στ' Αστέρια" που είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (11/6) στον αέρα. Μέσα σε δύο λεπτά μπορεί να πάρει κανείς μια μικρή γεύση από το τι ετοιμάζει η ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια και θα προβληθεί αρχικά στις 27 Ιουνίου, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Στο τρέιλερ μπορούμε να δούμε τον τρόπο που χτίστηκε η Πράσινη αυτοκρατορία, με τα έξι Ευρωπαϊκά, αλλά και την αγάπη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου. Παράλληλα την εμφάνισή του κάνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και μεγάλες στιγμές της ιστορίας του Τριφυλλιού. Υπενθυμίζουμε ότι τον ρόλο του ιστορικού προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενσαρκώνει ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ του γιού του Δημήτρη ο Αργύρης Παντζάρας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags