Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει η πιάτσα" για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ - Ποια η επόμενη ομάδα του - Σούπερ όνομα… για ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-06-11 22:45:00

"Βουίζει η πιάτσα" για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ - Ποια η επόμενη ομάδα του - Σούπερ όνομα… για ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει η πιάτσα" για Ομπράντοβιτς και ΠΑΟ - Ποια η επόμενη ομάδα του - Σούπερ όνομα… για ΟΑΚΑ!

Ο Κάτας φεύγει και ήδη στο Τριφύλλι βγήκαν στην αγορά για προπονητή. Ποια είναι η αλήθεια για τον Ζοτς, ο Πρίφτης που είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και η μεγάλη έκπληξη με κόουτς που έκανε τρομερή πορεία στη φετινή Euroleague.

Παναθηναϊκός: Ολος ο μπασκετικός κόσμος ένα πράγμα ρωτάει τις τελευταίες μέρες: πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κι αυτό μετά την δήλωσή του Σέρβου ότι «θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ, αν θα εργαστώ, μέχρι το τέλος του μήνα».

Οι Παναθηναϊκοί είναι από εκείνους, που έχουν πάρει φωτιά καθώς θέλουν πίσω σαν τρελοί τον αγαπημένο τους προπονητή. Τον άνθρωπο, που τους οδήγησε πολύ ψηλά και που θεωρούν ότι μόνο με αυτόν ο εξάστερος μπορεί να ξαναζήσει τα παλιά του μεγαλεία. Η επιστροφή, όμως, αυτή μοιάζει απίθανη και οι λόγοι είναι πολλοί. Ξεκινάει η όλη ιστορία από πράγματα, που είχαν γίνει παλιότερα, αλλά και το οικονομικό παίζει ρόλο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει το μπάτζετ, που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Η επιστροφή στην Παρτίζαν μοιάζει πιο πιθανή. Είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς, εκεί, όπου έπαιξε μπάσκετ, εκεί, που ξεκίνησε την προπονητική. Δεν έχει το πακέτο, που αρμόζει στον Ζοτς, αλλά είναι η ομάδα του. Εκεί, που ξεκίνησαν όλα. Στο παιχνίδι φέρονται να είναι και η Βίρτους Μπολόνια με την Βαλένθια. Δύο κλαμπ με μεγάλη οικονομική άνεση. Αλλά που δεν αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα.

Είπε βέβαια ο Ομπράντοβιτς ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει κιόλας. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να επιστρέψει στους πάγκους.

Οσο για τον Παναθηναϊκό, από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης χρονιάς με τον Οντεντ Κάτας να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει πολλές πιθανότητες να τον διαδεχθεί. Ακούστηκε και το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι, που είναι πιθανό να φύγει από την Μπάγερν. Οι «πράσινοι» έχουν δύο ακόμη ονόματα στην λίστα τους αλλά ο Πρίφτης μοιάζει ως η πιο προσιτή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέχοντας η επιστροφή Ζοτς - Βάζει λεφτά ο Δημήτρης - 30 εκατ. για να μην είναι κομπάρσος ο ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags