Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνάντηση-κορυφής με Πρίφτη - Γι’ αυτό πήρε Ντιαλό ο Παναθηναϊκός - Στον... αέρα κορυφαίος άσος!
Μπάσκετ
| 2021-06-15 12:03:00

Συνάντηση-κορυφής με Πρίφτη - Γι’ αυτό πήρε Ντιαλό ο Παναθηναϊκός - Στον... αέρα κορυφαίος άσος!

του Νίκου Στεργίου
Συνάντηση-κορυφής με Πρίφτη - Γι’ αυτό πήρε Ντιαλό ο Παναθηναϊκός - Στον... αέρα κορυφαίος άσος!

Ο νέος προπονητής και οι επόμενες κινήσεις στο Τριφύλλι. Ποιος ο ρόλος του Ντιαλό στο Τριφύλλι και οι αλλαγές στο ρόστερ. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Έλληνα προπονητή, η συνάντηση με την Ούνικς και το ταξίδι στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι έκλεισαν για 2+1 χρόνια τον Ντιαλό, του Λαυρίου, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση γύρω από το θέμα.

 

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό που καίει περισσότερο από όλα αυτό το διάστημα τον Παναθηναϊκό, είναι η επόμενη μέρα με τον προπονητή της ομάδας. Ο Κάτας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο  και το όνομα του Πρίφτη έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ. Χωρίς ωστόσο αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Έλληνα τεχνικό.

 

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι η ομάδα δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί σε όλα τα πεδία και αυτό ακριβώς δείχνει η συμφωνία που φαίνεται ότι υπάρχει με τον Ντιάλο. Έναν παίκτη που μαζί με τον Κάρτερ και τον Ντέιβις ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα στο Λαύριο. Ο Ντιαλό, λοιπόν, είναι μια πρώτης τάξης λύση για την 7η θέση ξένου και μπορεί πολύ σύντομα να γίνει 6ος ξένος.

 

Παρόλα αυτά θα πρέπει να γίνει σαφές από τον Παναθηναϊκό τι ακριβώς ψάχνουν στην αγορά. Δηλαδή, για παράδειγμα, το γεγονός της συμφωνίας με τον Ντιαλό δείχνει ότι ψάχνουν για παίκτη στη θέση του Χεζόνια; Ένας Χεζόνια ο οποίος ναι μεν έχει τρομακτικές δυνατότητες και είναι παθιασμένος με την ομάδα, αλλά δεν έκανε και τη σούπερ σεζόν το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

 

Οι Πράσινοι, άλλωστε, πρέπει να δουν τι θα γίνει και με το θέμα του Νέντοβιτς, καθώς ο Σέρβος άσος βγάζει διαρκώς τραυματισμούς όπου κι αν αγωνίστηκε - Όπως έγινε και φέτος στον Παναθηναϊκό. Αν σε αυτά συμπεριλάβουμε και τα συμβόλαια των Μήτογλου και Παπαπέτρου που φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα για τον Παναθηναϊκό (τα δεδομένα με τον Παπαγιάννη είναι κάπως διαφορετικά), πραγματικά η είδηση της συμφωνίας με τον Ντιαλό ίσως περισσότερο να προβληματίζει παρά να μπορεί να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στην ομάδα...

Συνάντηση Πρίφτη με Ούνικς – Έρχεται Ελλάδα

 

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει, ξανά, τις τελευταίες μέρες και ώρες με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους Πράσινους, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί την... καψούρα του Φραγκίσκου Αλβέρτη και θέλει πολύ να τον φέρει στο Τριφύλλι.

 

Μόνο που η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται σε πρώτη φάση, γιατί φαίνεται ότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που προοιωνίζει ο ελληνικός και ο ρωσικός Τύπος. Το ρεπορτάζ τού sportdog από τη Ρωσία αναφέρει ότι μόλις χθες το βράδυ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ούνικς ο Πρίφτης, χωρίς ωστόσο να μπορούμε για την ώρα να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τού σημερινού Παναθηναϊκού, είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα και αύριο αναμένεται να αναχωρήσει το προπονητικό τιμ της Ούνικς από τη Ρωσία για τις θερινές διακοπές στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω για το μέλλον τους.

 

Αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει θέμα Πρίφτη-Παναθηναϊκού εντός Σαββατοκύριακο. Αν υπάρξουν εξελίξεις θα είναι μετά του Αγίου Πνεύματος, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα είναι θετικές για τους Πράσινους.

 

Φυσικά θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση το γεγονός ότι ο Πρίφτης θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα, γιατί θέλει να βρίσκεται κοντά με την οικογένειά του. Είσαι σπιτόγατος, θέλει να επιστρέψει και να είναι κοντά με το παιδί του και τη σύζυγό του, κι αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.
 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για αποχώρηση Διαμαντίδη στον ΠΑΟ - Εξελίξεις στην ΚΑΕ - Έρχεται προπονητής και… Χάντερ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags