Facebook Pixel Πάει και για άλλο "χτύπημα" ο Ολυμπιακός - Σούπερ περιφερειακός με εμπειρία στην Euroleague
| 2021-06-16 00:03:00

Πάει και για άλλο "χτύπημα" ο Ολυμπιακός - Σούπερ περιφερειακός με εμπειρία στην Euroleague

Sportdog Team
Πάει και για άλλο "χτύπημα" ο Ολυμπιακός - Σούπερ περιφερειακός με εμπειρία στην Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να να προσπαθούν να ενισχυθούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά και μάλιστα μετά την ανακοίνωση του Ουόκαπ, αλλά και τη συμφωνία με Λούντζη, Κάρτερ και Φολ οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν βάλει... στο μάτι έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη που μπορεί τόσο να δημιουργεί όσο και να πασάρει καλά

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Λάιτι: Ο Αμερικάνος γκάρντ της Βιλερμπάν προτάθηκε και φαίνεται να είναι αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων, με στόχο την ενίσχυση για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα ο 33χρονος, που ήταν συμπαίκτης του Φολ στους Γάλλους, αγωνίζεται εκεί τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας 72 συμμετοχές στην Euroleague, ενώ παλιότερα έχει παίξει σε Καντού και Ναντέρ, έχοντας 0.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. καριέρας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα μιας και φέτος ίχε 53.5% στο δίποντο, πράγμα που δείχνει ότι σουτάρει πολύ καλά, ενώ μέτρησε 11.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 33 συμμετοχές στην Euroleague. Ο Ντέιβιντ Λάιτι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βιλερμπάν, όμως αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ο Ολυμπιακός ανησυχεί, μιας και δεν βιάζεται για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags