Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σοκ για Πιτίνο - Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό βασικός παίκτης της Εθνικής!
| 2021-06-18 22:33:00

Σοκ για Πιτίνο - Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό βασικός παίκτης της Εθνικής!

Sportdog Team
Σοκ για Πιτίνο - Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό βασικός παίκτης της Εθνικής!

Πολύ άσχημα τα νέα για σημαντικό στέλεχος της ελληνικής ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που θα του στερήσει την παρουσία στο Προολυμπιακό τουρνουά!

Νέο μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Ελλάδας, αφού μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου τίθεται εκτός Προολυμπιακού τουρνουά και ο Γιώργος Πρίντεζης!

Ο σπουδαίος φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που τον αναγκάζει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και τον θέτει αυτομάτως εκτός δράσης για το τουρνουά που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 36χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις πριν από την πρεμιέρα του «Ακρόπολις» και το πρόβλημα του είναι εν τέλει σοβαρό, καθώς θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί, όπως αποκάλυψε ο Ρικ Πιτίνο.

«Να πούμε ότι είχαμε κι άλλα κακά νέα. Ακριβώς πριν το παιχνίδι, μετά τον Παπαπέτρου και ο Πρίντεζης βγήκε εκτός για το Προολυμπιακό. Δεν θα είναι μαζί μας. Είχε ένα πρόβλημα στο πέλμα. Έχει κάνει μαγνητική, τον έχουν δει τρεις γιατροί. Συμφωνούν και οι τρεις πως πρέπει να κάνει άμεσα μια επέμβαση στο πέλμα. Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πιστεύω πως θα είναι μαζί μας. Είμαι πολύ απογοητευμένος, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι για την ομάδα μας. Βασιζόμασταν πάνω του, δουλεύαμε μαζί του, θέλαμε να σουτάρει τρίποντα. Όμως, προτεραιότητα είναι αυτά τα παιδιά να έχουν καλή καριέρα και να μην ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό. Προέχει η υγεία τους. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ανέφερε ο Αμερικανός τεχνικός μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με το Μεξικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags