Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Μήτογλου - Μεγάλη... κλοπή από TOP ομάδα - Έρχεται... σκούπα στο ΟΑΚΑ
| 2021-06-18 23:07:00

Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Μήτογλου - Μεγάλη... κλοπή από TOP ομάδα - Έρχεται... σκούπα στο ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Μήτογλου - Μεγάλη... κλοπή από TOP ομάδα - Έρχεται... σκούπα στο ΟΑΚΑ

Η ανατροπή με τον Έλληνα άσο και ο επόμενος μετά τον Μπέντιλ. Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό πλέον να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ποια ομάδα είναι φαβορί για την υπογραφή του και το ρεπορτάζ για τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στον Παναθηναϊκό είναι πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας την απάντηση του Ντίνου Μήτογλου στη

πρόταση, που του έχουν κάνει. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται κι αυτός πολύ για τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ, ενώ στο παιχνίδι είναι για τα καλά και η Αρμάνι.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο διεθνής παίκτης θα πάρει την απόφασή του με τον Παναθηναϊκό και στην Αρμάνι να έχουν την μεγαλύτερη τύχη για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Από την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα του προπονητή με τον Δημήτρη Πρίφτη να παραμένει το φαβορί και τον Οντεντ Κάτας να είναι ακόμη σε καθεστώς συμβολαίου. Σχετικά γρήγορα θα τρέξει και το κομμάτι του Ιωάννη Παπαπέτρου με την Εφές να πιέζει πολύ τον διεθνή παίκτη και τον τελευταίο να έχει θέσει προτεραιότητα να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν σηκώσει μανίκια και έχουν πιάσει δουλειά, καθώς δείχνει άλλωστε και η αποχώρηση του Μπεν Μπέντιλ. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, που θα δουν την πόρτα της εξόδου με τον Ααρον Ουάιτ να είναι ένας από αυτούς. Ο Ουάιτ προσπάθησε, δεν ήταν κακός, αλλά δεν είναι αυτό, που θέλουν οι «πράσινοι». Θα πάνε σε άλλες λύσεις με τον καημό των Παναθηναϊκών να είναι ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, που είχε απασχολήσει πολύ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει και πλέι-μέικερ με τον Νίκολας Λαπροβίτολα να παραμένει ο διακαής πόθος, αλλά να μην είναι η μοναδική λύση, που υπάρχει. Για αυτό, όμως, το θέμα θα αποφασίσει ο όποιος προπονητής θα είναι εκείνος, που θα έχει τα ηνία.

Θα αποκτηθούν και Ελληνες παίκτες με τα όνομα του Χουγκάζ να ακούγεται πολύ. Ο παίκτης, όμως, του Ιωνικού θα απασχολήσει μόνο αν φύγει ο Μήτογλου, κάτι, που δεν είναι σίγουρο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Γι' αυτό έφυγε ο Μπεντίλ από τον Παναθηναϊκό - Βρήκε ήδη ομάδα με τρομερό συμβόλαιο!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags