Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Του έκανε... καλό ο ΠAO - Απίθανα πράγματα από Χεζόνια στην επιστροφή του στην Κροατία (BINTEO)
| 2021-06-19 00:10:00

Του έκανε... καλό ο ΠAO - Απίθανα πράγματα από Χεζόνια στην επιστροφή του στην Κροατία (BINTEO)

Sportdog Team
Του έκανε... καλό ο ΠAO - Απίθανα πράγματα από Χεζόνια στην επιστροφή του στην Κροατία (BINTEO)

Super Mario όνομα και... πράγμα στον πρώτο αγώνα μετά από πολύ καιρό με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας, καθώς σημείωσε 37 πόντους και εντυπωσίασε τους πάντες παρά το γεγονός της ήττας της Κροατίας από τους Σλοβένους

Μάριο Χεζόνια: Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την επιστροφή του στην Εθνική Κροατίας ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (18/6). Συγκεκριμένα ο Super Mario έκανε... όργια με 37 πόντους, έχοντας με 5/6 βολές, 10/13 δίποντα και το εκπληκτικό 76%, 4/10 τρίποντα και 10 ριμπάουντ και παρά το γεγονός της ήττας από την Σλοβενία με 97-88 εντυπωσίασε τους πάντες, όπως έκανε άλλωστε και ένας άλλος πρώην Πράσινος, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που είχε 23 πόντους.

Εκτός από τον Μάριο Χεζόνια εντυπωσιακοί για την Σλοβενία ήταν οι Λούκα Ντόντσιτς που είχε 10 πόντους, 17 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ο Πρέπελιτς με 31 πόντους και ο με Τόμπι 26 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags