Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Βασίλης Σπανούλης: Νέο ΣΟΚ στην Εθνική ομάδα - Πιθανότατα χάνει το Προολυμπιακό και ο Σπανούλης!
| 2021-06-22 15:32:00

Νέο ΣΟΚ στην Εθνική ομάδα: Πιθανότατα χάνει το Προολυμπιακό και ο Σπανούλης!

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ στην Εθνική ομάδα: Πιθανότατα χάνει το Προολυμπιακό και ο Σπανούλης!

Τα προβλήματα για τον Ρικ Πιτίνο στην Εθνική Ελλάδας δεν σταματούν, καθώς όλα δείχνουν ότι και ο Βασίλης Σπανούλης πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο Προολυμπιακό τουρνουά στα γήπεδα του Καναδά.

Εθνική Ελλάδας - Βασίλης Σπανούλης: Μετά τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, και ο Βασίλης Σπανούλης πιθανότητα θα χάσει το Προολυμπιακό του Καναδά, βάζοντας νέο "πονοκέφαλο" στον ομοσπονδιακό κόουτς, Ρικ Πιτίνο.

Ο "Kill Bill" εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στην γάμπα και για αυτό δεν έπαιξε καθόλου στο τουρνουά Ακρόπολις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ήδη 10 μέρες εκτός προπονήσεων.

Αν δεν προπονηθεί και σήμερα (22/6) ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τότε θα πρέπει να ρισκάρει την υγεία του για να παίξει στα γήπεδα του Καναδά, με τον ίδιο να θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος προκειμένου να δώσει το "παρών" και όχι να ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Ίσως και σήμερα, λοιπόν, να κριθεί η συμμετοχή του ή όχι στο επερχόμενο Προολυμπιακό τουρνουά...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags