Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν ανακοινώνει προπονητή ο Παναθηναϊκός
| 2021-06-25 00:05:00

Έσκασε τώρα! Αυτόν ανακοινώνει προπονητή ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτόν ανακοινώνει προπονητή ο Παναθηναϊκός

Από την στιγμή που οι Πράσινοι αποφάσισαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) να λύσουν την συνεργασία τους με τον Όντεντ Κάτας ο χρόνος μετράει... αντίστροφα για να γίνει γνωστός ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο του Τριφυλλιού την επόμενη χρονιά.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Όλα και πιο κοντά έρχονται οι Πράσινοι με τον Έλληνα τεχνικό και έτσι μετά από τέσσερα χρόνια ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αφήσει το Καζάν, ώστε να αντικαταστήσει τον Όντεντ Κάτας.

Η απόφαση μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και μέσα στις επόμενες ώρες, πιθανότατα την Παρασκευή (25/6) θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το συμβόλαιο που έχει ο έμπειρος τεχνικός με τους Ρώσους είχε οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά, όμως για να υπάρξει ενεργοποίηση θα έπρεπε να είναι σύμφωνες και οι δύο πλευρές.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, μιας και ο Δημήτρης Πρίφτης επέλεξε να επιστρέψει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από εφτά χρόνια, καθώς το 2014 είχε ξαναβρεθεί στο ΟΑΚΑ, τότε σαν βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags