Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Έτσι είπε "αντίο" στον Σπανούλη ο Χεζόνια - Ο... Διαμαντίδης, ο ΠΑΟ και το "τέλος εποχής" (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-26 21:55:00

Έτσι είπε "αντίο" στον Σπανούλη ο Χεζόνια - Ο... Διαμαντίδης, ο ΠΑΟ και το "τέλος εποχής"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι είπε "αντίο" στον Σπανούλη ο Χεζόνια - Ο... Διαμαντίδης, ο ΠΑΟ και το "τέλος εποχής"! (ΦΩΤΟ)

Από την στιγμή που ο Kill Bill ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση οι πάντες που βρίσκονται στον χώρο και όχι μόνο έχουν σπεύσει να του πουν "ευχαριστώ" για την προσφορά του, με τον Super Mario να μην αποτελεί εξαίρεση.

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Με τον δικό του τρόπο είπε το... αντίο στον Βασίλη Σπανούλη ο Super Mario. Ο άσος των Πρασίνων μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχαρίστησε τον Kill Bill για την προσφορά του, ενώ παράλληλα μίλησε και για "τέλος εποχής " στο μπάσκετ, τόσο με την αποχώρηση από την ενεργό δράση του αρχηγού του Ολυμπιακού, όσο και του Δημήτρη Διαμαντίδη παλιότερα.

"Ένα πραγματικό τέλος εποχής, αλλά τι ΕΠΟΧΗΣ. Κανείς σαν εσάς τους δύο. Ήμουν τυχερός που έπαιξα αντίπαλός σας, διάνοιες του μπάσκετ, όταν ήμουν 16 ετών παιδί, αλλά ήμουν και μάρτυρας του μεγαλείου σας πολλές φορές. Σας ευχαριστώ! Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο και ελπίζω να μείνεις κοντά στο μπάσκετ γιατί σε έχει ανάγκη! Πραγματικό ίνδαλμα. Θρύλος! Μια νέα εποχή ξεκινά...", έγραψε ο παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάριο Χεζόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags