Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, υπέγραψε στη Μακάμπι - Τεράστια μεταγραφή για Σφαιρόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-27 10:35:00

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, υπέγραψε στη Μακάμπι - Τεράστια μεταγραφή για Σφαιρόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, υπέγραψε στη Μακάμπι - Τεράστια μεταγραφή για Σφαιρόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης ακούστηκε για τους Πράσινους, όμως τελικά προτίμησε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία και τον ανακοίνωσε.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην Μακάμπι θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Τζέιμς Νάναλι, καθώς η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την σπουδαία μεταγραφή. 

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρωλίγκα έχοντας αγωνιστεί σε Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν οι Πέλικανς στο NBA, με τους οποίους έπαιξε σε εννιά ματς, ενώ νωρίτερα έπαιζε στην Κίνα έχοντας 22,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

«Είναι ένας παίκτης που θέλαμε από την πρώτη στιγμή, γιατί έχει την ποιότητα και εμπειρία να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας. Το γεγονός ότι έχει ξαναπαίξει στο Ισραήλ (το 2014/15 στη Μακάμπι Ασντόντ) είναι επίσης θετικό», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον Νάναλι, που υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags