Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Το ξανάπε για Αντετοκούνμπο ο Πιτίνο: "Θα είναι μαζί μας στους Ολυμπιακούς, αν περάσουμε"!
| 2021-06-30 07:55:00

Το ξανάπε για Αντετοκούνμπο ο Πιτίνο: "Θα είναι μαζί μας στους Ολυμπιακούς, αν περάσουμε"!

Sportdog Team
Το ξανάπε για Αντετοκούνμπο ο Πιτίνο: "Θα είναι μαζί μας στους Ολυμπιακούς, αν περάσουμε"!

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της Εθνικής με τον Καναδά και επιβεβαίωσε και πάλι πως αν η "γαλανόλευκη" προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το "παρών".

Εθνική Ελλάδας: Φυσικά, θα πρέπει να δούμε τι συνέβη και με τον "Greek Freak", καθώς τραυματίστηκε στο Game 4 των Μπακς με τους Χοκς και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ, με την πρώτη εκτίμηση των γιατρών να κάνει λόγο για υπερέκταση στο γόνατο.

«Στα 45 χρόνια που είμαι προπονητής έχω πει λιγότερες από πέντε φορές πως είμαι περήφανος για μια ομάδα μου που έχασε. Σήμερα είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας. Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, τα οποία οδήγησαν σε αλλαγή του μομέντουμ, όμως αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ και πρέπει να προχωρήσεις. Παίξαμε για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση και μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Τώρα έχουμε το ματς με την Κίνα και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Καναδά στη διοργάνωση» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε:

«Είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το Μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του ΝΒΑ. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε εδώ, θα έρθει μαζί μας στο Τόκιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags