Facebook Pixel Αυτοί είναι οι όμιλοι του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ - Με ποιους παίζει η Ελλάδα αν προκριθεί
| 2021-07-05 00:10:00

Αυτοί είναι οι όμιλοι του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ - Με ποιους παίζει η Ελλάδα αν προκριθεί

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι όμιλοι του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ - Με ποιους παίζει η Ελλάδα αν προκριθεί

Η Ελλάδα αγωνίζεται στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια, στον Καναδά, με αντίπαλο την Τσεχία τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7), όμως ξέρει ήδη τους αντιπάλους της σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ελλάδα: Μόλις ένα κομμάτι απομένει για να ολοκληρωθεί το... παζλ των ομάδων που θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στο Τόκιο από τις 25 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου.

Αυτό που μένει είναι να μάθουμε αν η Εθνική μας γίνει η 12η ομάδα που θα προκριθεί στο τουρνουά ή θα είναι η Τσεχία, κάτι που θα ξεκαθαριστεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7, 02:05) στον μεταξύ τους αγώνα.

Ο νικητής θα πάει στον δυσκολότερο όμιλο της διοργάνωσης και στο πρώτο γκρουπ μαζί με ΗΠΑ, Γαλλία και Ιράν. Στο δεύτερο προκρίθηκαν Γερμανία και Ιταλία που μπήκαν μαζί με Αυστραλία και Νιγηρία, ενώ στο τρίτο η... παρέα του Λούκα Ντόνσιτς βρεθεί μαζί με Ισπανία, Αργεντινή και Ιαπωνία.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά, μαζί με τις δύο καλύτερες τρίτες. Εκεί και οι οχτώ θα μπουν σε με μια κατάταξη με βάση τα αποτελέσματά τους, όπου θα γίνει μια κλήρωση ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες και τις αντίστοιχες χειρότερες, ώστε να βγουν τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

1ος Όμιλος: ΗΠΑ, Γαλλία, Ιράν, Ελλάδα ή Τσεχία

2ος Όμιλος: Γερμανία, Ιταλία, Αυστραλία, Νιγηρία

3ος Όμιλος: Ισπανία, Αργεντινή, Ιαπωνία, Σλοβενία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags