Facebook Pixel Σκάει σούπερ μεταγραφή στον Άρη - Τον "χρυσώνει" ο Καρυπίδης - Έχει επιλέξει μέχρι και αριθμό
| 2021-07-12 16:38:00

Σκάει σούπερ μεταγραφή στον Άρη - Τον "χρυσώνει" ο Καρυπίδης - Έχει επιλέξει μέχρι και αριθμό

Sportdog Team
Σκάει σούπερ μεταγραφή στον Άρη - Τον "χρυσώνει" ο Καρυπίδης - Έχει επιλέξει μέχρι και αριθμό

Οι Κίτρινοι προχωράνε άμεσα στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν μια μετακίνηση... βόμβα που μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας, ώστε να επιτύχει τους στόχους της, τη νέα αγωνιστική σεζόν

Άρης - Μπαντού Ντιαγέ: Εβδομάδα εξελίξεων στους Κίτρινους με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να θέλουν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές, με τον αριθμό των νέων παικτών να είναι πιθανό να αυξηθεί, μιας και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς.

Συγκεκριμένα, μάλιστα, με τον Αφρικανό οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου, μιας και βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και μετά τη συμφωνία με τον σύλλογο, έχει περάσει εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα. Ο 30χρονος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών, ενώ μάλιστα έχει επιλέξει και το 17 για το νούμερο που θα έχει η φανέλα που θα φοράει.

Όπως φαίνεται ο Άρης, για να φτάσει σε συμφωνία με τον Μπαντού Ντιαγέ, χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση, ενώ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση χρειάζεται ένα έγγραφο από την Αλ Αΐν, στην Στόουκ, για την τακτοποίηση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags