Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γι’ αυτό είναι καλύτερος του Μήτογλου ο Γουάιτ - Κρατάει Χεζόνια - Αυτόν τον γκαρντ θα φέρει ο Πρίφτης"
| 2021-07-17 10:28:00

"Γι’ αυτό είναι καλύτερος του Μήτογλου ο Γουάιτ-Κρατάει Χεζόνια - Αυτόν τον γκαρντ φέρνει ο Πρίφτης"

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό είναι καλύτερος του Μήτογλου ο Γουάιτ-Κρατάει Χεζόνια - Αυτόν τον γκαρντ φέρνει ο Πρίφτης"

Η καλύτερη λύση για το Τριφύλλι και τι θα δώσει η νέα μεταγραφή. Ο Δημήτρης Πρίφτης χτίζει τον νέο Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Γκάλης που τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στον Άρη, αναλύει τις τελευταίες του κινήσεις και φυσικά την προσθήκη του Οκάρο Γουάιτ.
 

Παναθηναϊκός: Με άκρως κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ ο Χρήστος Γκάλης, ρεπόρτερ τού Άρη που παρακολουθεί την πορεία τού Αμερικανού άσου από την εποχή που φορούσε τη φανέλα των Θεσσαλονικέων.

Σχολίασε ότι οι Πράσινοι θα πάρουν αγωνιστικά περισσότερα από τον Γουάιτ σε σχέση με όσα θα έπαιρναν από τον Μήτογλου, ενώ μίλησε τόσο για την έλευση του Γουάιτ όσο και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τους Πράσινους.

"Διαφορετικός στον ΠΑΟ ο Γουάιτ - Καλύτερος από Μήτογλου - Θα ξαναβρεί το χέρι του"

Χρήστο, γνωρίζεις άριστα τον Οκάρο Γουάιτ (όπως και τον Πρίφτη) από τη θητεία του στον Άρη. Ποιο είναι το σχόλιό σου για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό;

"Δεν έκανε σπουδαία πράγματα στην Ούνικς ο Γουάιτ, αλλά θεωρώ ότι στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που είδαμε στην Ούνικς. Θα εγκλιματιστεί και πάλι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, να θυμηθεί τις ευρωπαϊκές του συνήθειες, θα ξαναδεί ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα υποστηρίξει την Μπάγερν Μονάχου. Θεωρώ ότι θα βρει ρυθμό, γιατί τόσα χρόνια που ταλαιπωρούνταν για να πάει στο ΝΒΑ δεν είχε και πολλά παιχνίδια".

Μπορεί να καλύψει το κενό τού Ντίνου Μήτογλου στην 5άδα του Παναθηναϊκού;

Παναθηναϊκός έχασε έναν Έλληνα παίκτη, αλλά αγωνιστικά θα πάρει πολλά περισσότερα από τον Γουάιτ παρά από τον Μήτογλου. Είναι πιο γρήγορος, έχει μεγαλύτερη πλαστικότητα στο κορμί, αν και Αμερικάνος είναι καλός αμυντικός - Τον έχει κάνει καλό αμυντικό ο Πρίφτης. Είναι πολύ καλό παιδί, είναι παίκτης ομάδας, διαθέτει πολύ καλό σουτ από το τρίποντο, δε νομίζω ότι θα αργήσει να ξαναβρεί το χέρι του".

 

"Η καλύτερη λύση για ΠΑΟ ο... - Κρατάει Χεζόνια αν... - Αυτόν τον γκαρντ θα φέρει ο Πρίφτης"

Πώς είδες την έλευση του Πρίφτη στο Τριφύλλι;

"Η καλύτερη λύση τού Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση, ένας προπονητής που ξέρει τι σημαίνει Ελλάδα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Θα φέρει σοβαρότητα και θα διατηρήσει τον ρυθμό της ομάδας, δεν θα υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα από εβδομάδα σε εβδομάδα που είδαμε φέτος. Θα κάνει κορμό ο οποίος θα διατηρηθεί στον Παναθηναϊκό και από επόμενους προπονητές".

Τι μπορεί να πετύχει ο Παναθηναϊκός με τον Πρίφτη;

Παναθηναϊκός βάζει πλώρη όχι μόνο για ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για την Ευρώπη. Αλλά ο,τι και να λέμε από πριν, αυτά θα αποδειχτούν στο παρκέ. Βλέποντας την ομάδα που θα ετοιμάσει ο Πρίφτης στην προετοιμασία".

Για το θέμα τού Χεζόνια και της πιθανής παραμονής του τι πιστεύεις;

"Κάθε καλός παίκτης είναι χρήσιμος σε μια ομάδα. Θεωρώ ότι αν ο Παναθηναϊκός τον θέλει, μπορεί να τον κρατήσει".

Τέλος, πες μου τι πιστεύεις για τη θέση του γκαρντ στο Τριφύλλι.

"Πιστεύω ο Πρίφτης θα πάρει γκαρντ τον οποίο τον γνωρίζει καλά. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο παίκτης θα ξέρει ότι θα ακολουθεί πιστά τις εντολές του".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στις φήμες για κορυφαία μεταγραφή - Έκανε πρόταση σε παικταρά ο Παναθηναϊκός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags