Facebook Pixel Πάει για το απόλυτο "μπαμ" ο Ομπράντοβιτς - Θέλει να "κλέψει" σούπερ σταρ από την ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-18 20:14:00

Πάει για το απόλυτο "μπαμ" ο Ομπράντοβιτς - Θέλει να "κλέψει" σούπερ σταρ από την ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάει για το απόλυτο "μπαμ" ο Ομπράντοβιτς - Θέλει να "κλέψει" σούπερ σταρ από την ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟ)

Σε μια κίνηση που θα ταράξει τα... νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θέλει να προχωρήσει η Παρτιζάν καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σέρβοι καλοβλέπουν την περίπτωση ενός παίκτη που θα ήθελαν όλες οι ομάδες της Euroleague

Κέβιν Πάνγκος: Ο Καναδός έχει γίνει μήλο της... Έριδος για τις ομάδες της Ευρώπης, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την περσινή απίστευτη χρονιά του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μάλιστα η ομάδα του Πασκουάλ του έχουν κάνει πρόταση ύψους πάνω από ένα εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, όμως εκείνος περιμένει κάτι από την αγορά του NBA.

Μάλιστα όσο οι μέρες πέρναγαν ακουγόταν ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσει, μιας και υπήρχε προσέγγιση από τον Δημήτρη Ιτούδη, με το μόνο πράγμα που δεν ολοκλήρωνε το deal να είναι το πρωτάθλημα της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Όσο όμως ο παίκτης δεν κλείνει, η Παρτιζάν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορούν να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη του καλοκαιριού. Όπως τονίζουν στην Ισπανία οι Σέρβοι προσπαθούν να πείσουν τον Κέβιν Πάνγκος, που όμως εξακολουθεί να θέλει να μάθει τι θα συμβεί με την υπόθεση του NBA πριν πάρει τις επόμενες αποφάσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags