Facebook Pixel Σοκ στο Μιλγουόκι! Τρείς τραυματίες από πυροβολισμούς στα πανηγύρια για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-21 17:55:00

Σοκ στο Μιλγουόκι! Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στα πανηγύρια για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο Μιλγουόκι! Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στα πανηγύρια για το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι κάτοικοι του Μιλγουόκι να πανηγύρισαν έξαλλα το πρώτο πρωτάθλημα των Ελαφιών μετά το 1971, όμως η χαρά αμαυρώθηκε από τον τραυματισμό τριών πολιτών από πυροβολισμούς.

Μιλγουόκι: Τα 50 χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για τους οπαδούς των Ελαφιών και έτσι μετά τη νίκη επί των Σανς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA η κατάσταση στην πόλη ήταν ξέφρενη. Όμως τα πράγματα έφυγαν από τον έλεγχο με τρεις πολίτες να καταλήγουν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από σφαίρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αστυνομία της πόλης μια 19χρονη, ένας 22χρονος και ένας 32χρονος χτυπήθηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει η ζωή τους  και βρίσκονται υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς. 

Όσο για τις συνθήκες που οδήγησαν στα αιματηρά γεγονότα έχει αρχίσει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Μάλιστα τονίζουν ότι οι πυροβολισμοί ήταν τουλάχιστον 12 και έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης. Αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι η κατάσταση με τα πανηγύρια βγήκε εκτός ελέγχου ενώ παράλληλα υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή που κάποιος πυροβολεί στην πλατεία Deer District στο Μιλγουόκι, όπου κατά τη διάρκεια του έκτου τελικού βρίσκονταν πάνω από 65.000 άτομα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags