Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Χεζόνια, τελευταία εξέλιξη - Νέα μεταγραφή υπέρβαση από ΝΒΑ - Ποιος... ρίχνει χρήμα!
| 2021-07-21 21:30:00

Ανατροπή με Χεζόνια, τελευταία εξέλιξη - Νέα μεταγραφή υπέρβαση από ΝΒΑ - Ποιος... ρίχνει χρήμα!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με Χεζόνια, τελευταία εξέλιξη - Νέα μεταγραφή υπέρβαση από ΝΒΑ - Ποιος... ρίχνει χρήμα!

Το μέλλον του Κροάτη σούπερ σταρ και η προσθήκη-έκπληξη. Ποια θα είναι η απάντηση του "Σούπερ Μάριο", οι εκτιμήσεις των Πρασίνων και γιατί πλέον ψάχνουν για μία ακόμα μεγάλη κίνηση. Από πού βρέθηκαν τα έξτρα έξοδα και πώς θα τα αξιοποιήσουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας την απάντηση του Μάριο Χεζόνια, ώστε από κει και πέρα να χαράξει την πορεία του. Οι άνθρωποί του είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι ο Κροάτης σούπερ σταρ θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και την επόμενη χρονιά. Για να νοιώσουν, όμως, άπαντες απολύτως καλά, πρέπει να έρθει και το επίσημο του πράγματος.

Αν ο Χεζόνια μείνει, δεν αναμένεται να αποκτηθεί άλλο «4άρι», γιατί δεν θα φτάνουν τα χρήματα. Ηδη οι νταμπλούχοι κινούνται πολύ οριακά, καθώς ως γνωστόν μάλιστα πάνε και φέτος με το μότο έσοδα-έξοδα.

Επειδή, όμως, το ΟΑΚΑ είναι πλέον στην δικαιοδοσία τους, ίσως κάνουν μία μικρή υπέρβαση. Δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει το ΟΑΚΑ τώρα και τα ευρώ θα κατρακυλήσουν αμέσως σαν ποτάμι. Είναι, όμως, μία μεγάλη κίνηση το ΟΑΚΑ, μία ασφάλεια, που θα αρχίσει να φαίνεται από τον χειμώνα και μετά.

Ποια μπορεί να είναι αυτή η μίνι υπέρβαση; Μπορεί και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα με τους Μπακς, αλλά ακούγεται έντονα ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη. Το συμβόλαιό του με τους Μπακς έληξε, αν θέλει να μείνει, σίγουρα θα μείνει στα «ελάφια», αλλά επειδή δεν παίζει πολύ εκεί, σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον. Και να έρθει στην Ευρώπη, όπου σίγουρα οι ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες.

Αν αποφασίσει τελικά κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται αυτή η ευκαιρία να είναι ο Παναθηναϊκός, όπου έπαιζε και παλιότερα.

Στο «3» θα είναι ο Παπαπέτρου, στο «3» και στο «4» θα είναι ο Χεζόνια, για την υπέρβαση θα πρέπει να κρατήσουμε το όνομα του Θανάση, ο οποίος παίζει άμυνα, που δεν μπορούν ο «Πάπι» και ο Κροάτης να αποδώσουν τόσο καλά σε αυτό τον τομέα.

Προς το παρόν στο Μιλγουόκι ακόμη πανηγυρίζουν, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παίρνονται αποφάσεις. Αποφάσεις, που ετοιμάζεται να πάρει και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλη επιτυχία για Παναθηναϊκό - ΟΑΚΑ και γήπεδο στο... Βοτανικό" - Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags