Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικητής καρφωμάτων του ΝΒΑ για ΠΑΟ - Αυτός… κλέβει τον Χέιζ - Αλλάζουν τα σχέδια Πρίφτη
| 2021-07-22 22:18:00

Νικητής καρφωμάτων του ΝΒΑ για Παναθηναϊκό - Αυτός… κλέβει τον Χέιζ - Αλλάζουν τα σχέδια Πρίφτη

του Pick n' Scroll
Νικητής καρφωμάτων του ΝΒΑ για Παναθηναϊκό - Αυτός… κλέβει τον Χέιζ - Αλλάζουν τα σχέδια Πρίφτη

Η νέα ομάδα του Χεζόνια και το Plan-b για τον αντικαταστάτη του. Ο πρώτος στόχος του Δημήτρη Πρίφτη, οι μεγάλες δυσκολίες και ποιος προτάθηκε στο Τριφύλλι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παναθηναϊκός: Ο Μάριο Χεζόνια απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό, έχει πάρει τον δρόμο για την Ούνιξ Καζάν και οι «πράσινοι» κοιτάζουν πλέον την επόμενη μέρα.

Ο Νάιτζελ Χέιζ της Ζαλγκίρις είναι ο μεγάλος τους στόχος, αλλά δεν είναι και εύκολος, καθώς ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Και φαντάζει αποφασισμένος να το παλέψει.

Επειδή, λοιπόν, ο Χέιζ δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του εξετάζουν και άλλες λύσεις, που υπάρχουν. Δεν έχει, πάντως, η Ευρωλίγκα πολύ δυνατές επιλογές. Οι καλύτεροι παίκτες, που υπήρχαν, έχουν πλέον υπογράψει και έχουν απομείνει περιπτώσεις, που δεν τις χαρακτηρίζεις και τις πλέον ελκυστικές.

Ο Σουηδός, Γιόνας Γερέμπκο, που ήταν στην Χίμκι και βρισκόταν για χρόνια ολόκληρα στο ΝΒΑ, είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές, αλλά δεν είναι πολύ αθλητικός και ο Πρίφτης θέλει πίσω από τον Οκάρο Ουάιτ, έναν παίκτη, που να είναι γρήγορος και αλτικός. Και να έχει καλό σουτ. Σαν τον Χέιζ δηλαδή.

Επίσης στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Τζέρεμι Εβανς, που πριν από χρόνια είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ. Τα πολύ καλά χρόνια, όμως, του Εβανς έχουν περάσει και ο πρώην παίκτης της Αρμάνι και της Χίμκι δεν είναι από αυτούς, που μπορούν να πείσουν τον Πρίφτη να τον υπογράψει.

Αν δεν βγάλει άκρη με την Ευρώπη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα στρέψει το ενδιαφέρον του στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες και καλύτερες. Αν βρει μάλιστα παίκτη στο ΝΒΑ, που να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, τόσο το καλύτερο για τον Πρίφτη, που αισιοδοξεί ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την σεζόν, που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σώθηκε ο ΠAO που έφυγε ο Xεζόνια - Δεν ταίριαζε με Πρίφτη - Αυτόν τον Έλληνα θα πάρει στους ψηλούς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags