Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ: "Χάνει" Χέιζ, αφήνει τον... σίγουρο - Έκπληξη Πρίφτη με πρωταθλητή ΝΒΑ για γκαρντ!
Μπάσκετ
| 2021-07-23 23:26:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ: Χάνει Χέιζ, αφήνει τον... σίγουρο - Έκπληξη Πρίφτη με πρωταθλητή ΝΒΑ για γκαρντ!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ: Χάνει Χέιζ, αφήνει τον... σίγουρο - Έκπληξη Πρίφτη με πρωταθλητή ΝΒΑ για γκαρντ!

Ο πρώην της Μπαρτσελόνα και ο Αμερικανός που θα κάνει τη διαφορά. Οι Πράσινοι τρέχουν για να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια, ωστόσο υπάρχουν μεγάλα εμπόδια. Γιατί δυσκολεύει η μεταγραφή του Χέιζ, η περίπτωση Αντετοκούνμπο και οι δύο πλέι μέκερ.

Παναθηναϊκός: Ο Μάριο Χεζόνια δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, ο Νάιτζελ Χέιζ είναι ο επόμενος στόχος. Όπως τονίσαμε όμως και χθες, δεν είναι εύκολη η περίπτωση του πρώην Αμερικάνου της Ζαλγκίρις και της Γαλατά. Και ο λόγος είναι ότι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, εκεί, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Μάλιστα οι Αμερικάνοι γράφουν ότι οι Σέλτικς τον θέλουν πολύ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από το Ορλάντο.

Με λίγα λόγια η περίπτωση του Χέιζ φαίνεται χαμένη για τον Παναθηναϊκό. Και να μην είναι χαμένη, ο Πρίφτης με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει και ψάχνουν άλλες λύσεις και πιο συγκεκριμένα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Πρίφτης άλλωστε έχει παράδοση να φέρνει καλούς παίκτες από εκεί, όπως έκανε με τον Αϊζάια Κάνααν, που είχε στην Ούνιξ Καζάν.

Δεν αποκλείεται να κάνει συνδυασμό στις θέσεις «3-4» ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Μήπως κολλήσει εκεί, δηλαδή, τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, και να πάρει παράλληλα ένα «4άρι», όχι πρωτοκλασάτο.

Οσον αφορά στο θέμα του πλέι-μέικερ, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μεταγραφή, μόνο αν φύγει ο Τι Τζει Μπρέι. Το νέο της υπόθεσης είναι ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας ο Νέιτ Ουόλτερς. Είναι παίκτης, που αρέσει στον Πρίφτη, άλλωστε συνεργάστηκαν στην Ούνιξ Καζάν, βγάζει, όμως, συνέχεια τραυματισμούς και αυτό προβληματίζει. Ετσι ο νέος τεχνικός ηγέτης του εξάστερου έχει αρχίσει και εξετάζει και άλλες επιλογές και ανάμεσα σε αυτές είναι τόσο ο Λέο Βέστερμαν, που ήταν στην Μπαρτσελόνα, όσο και ο Νόρις Κόουλ, που έφυγε από την Βιλερμπάν. Ο Κόουλ ήταν πρωταθλητής ΝΒΑ και έχει προσόντα, που δεν έχει κανείς από τους άλλους πλέι-μέικερ, που έχει τώρα ο Παναθηναϊκός.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Υπογράφει ο... τελειωμένος - Τον "έσωσε" ο Χεζόνια, ποιος δεν τον ήθελε  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags