Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν... διάλεξε ο Πρίφτης για "άσσο" - Τρομερή καριέρα σε Ευρώπη και ΝΒΑ - Χαμός με τον "τελειωμένο"
Μπάσκετ
NBA
| 2021-07-24 23:08:00

Αυτόν... διάλεξε ο Πρίφτης για "άσσο" - Τρομερή καριέρα σε Ευρώπη-ΝΒΑ - Χαμός με τον "τελειωμένο"

του Pick n' Scroll
Αυτόν... διάλεξε ο Πρίφτης για "άσσο" - Τρομερή καριέρα σε Ευρώπη-ΝΒΑ - Χαμός με τον "τελειωμένο"

Γιατί δεν "προχωράει" η περίπτωση του Ουόλτρες και τι συμβαίνει με Χέιζ. Ο Πράσινοι ψάχνουν δύο δυνατές μεταγραφές ακόμα για να κλείσουν το ρόστερ, ωστόσο η καθυστέρηση έχει ήδη προκαλέσει... μουρμούρες στον κόσμο. Διαβάστε τα ονόματα που εξετάζει ο Δημήτρης Πρίφτης!

Παναθηναϊκός: Οι μέρες περνάνε και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει δύο μεγάλα κενά: αυτά του βασικού πλέι-μέικερ και του «4αριού», που θα παίζει πίσω από τον Οκάρο Ουάιτ.

Ο Νάιτζελ Χέιζ είναι ο πρώτος στόχος για την θέση «4», αλλά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Και μάλιστα τον θέλει τόσο η Βοστώνη όσο και το Ορλάντο.

Για την θέση του πλέι-μέικερ, το όνομα του Νέιτ Ουόλτερς είναι αυτό, που κάνει…περίπατο από δω και από εκεί, αλλά δεν φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος. Εκείνος, που δείχνει να αρέσει πιο πολύ –τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- στον Δημήτρη Πρίφτη είναι ο Νόρις Κόουλ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Βιλερμπάν. Ο Κόουλ έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ, όπου έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με τους Χιτ, όσο και από την Ευρωλίγκα, και είναι παίκτης, που κάνει γκελ σε αρκετές ομάδες. Μεταξύ αυτών και στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», όμως, για να πάρουν τον Κόουλ ή τον κάθε Κόουλ, πρέπει να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Τι Τζέι Μπρέι. Προς το παρόν υπάρχουν κάποιες ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον Μπρέι, δεν το έχουν, όμως, προχωρήσει το θέμα. Παίζει, δηλαδή, και το ενδεχόμενο, έστω και αν είναι μικρό, να μείνει ο Μπρέι και τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» φωνάζει και θέλει μεταγραφές, προς το παρόν δεν είναι ικανοποιημένος με όσα βλέπει, αλλά το τέλος είναι εκείνο, που μετράει. Και μετράει πάνω από όλα τι θα φανεί στο παρκέ. Εκεί κρίνονται όλα με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό όσο πιο μακριά γίνεται.



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Βουίζει" η Αμερική για... μεταγραφή του Παναθηναϊκού - Τον θέλουν στο ΝΒΑ, πώς "κερδίζει" το ΟΑΚΑ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags