Facebook Pixel Απίστευτο! Γιος θρύλου του Ολυμπιακού στα... χέρια του Ομπράντοβίτς στην Παρτιζάν
| 2021-07-25 23:16:00

Απίστευτο! Γιος θρύλου του Ολυμπιακού στα... χέρια του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν

Sportdog Team
Απίστευτο! Γιος θρύλου του Ολυμπιακού στα... χέρια του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν

Είναι γνωστό ότι η σερβική ομάδα τόσο με την απόκτηση του Ζοτς, όσο και με τις κινήσεις της θέλει να επανέλθει δυναμικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον Γκαστόνε ανάμεσα στους παίκτες που θα έχει θα είναι και ο γιος ενός από τους αγαπημένους παίκτες των Ερυθρολεύκων που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Ο Λούκα Τάρλατς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, τουλάχιστον ανάμεσα στους αθλητές που γεννήθηκαν το 2002, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε αρκετά πίσω και δεν κατάφερε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην Παρτιζάν. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ο 19χρονος έχοντας αναρρώσει πλήρως θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία των Ασπρόμαυρων προσπαθώντας να πείσει τον Ζοτς για τις ικανότητές του.

Μπορεί η Παρτίζαν να έχει διαθέσει μεγάλα ποσά σε όλους τους τομείς φέτον, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα δώσει την ευκαιρία στο νεαρό Λούκα Τάρλατς να δείξει τι αξίζει, μιας και το... γονίδιο υπάρχει μιας και είναι γιος του παλιού άσου του Ολυμπιακού Ντάγκαν Τάρλατς, όμως αυτός αγωνίζεται στην περιφέρεια και όχι σαν σέντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags