Facebook Pixel Θύρα 13: Ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά της ΚΑΕ ΠΑΟ - Πυρά για Ερασιτέχνη και θέμα Χεζόνια (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-26 23:30:00

Ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά της ΚΑΕ ΠΑΟ - Πυρά για Ερασιτέχνη και θέμα Χεζόνια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά της ΚΑΕ ΠΑΟ - Πυρά για Ερασιτέχνη και θέμα Χεζόνια (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση έβγαλαν το βράδυ της Δευτέρας (26/7) οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού όπου και αναφέρθηκαν τόσο στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ, όσο και στη μη υποχρεωτική εγγραφή στον Ερασιτέχνη και το θέμα του Super Mario

Θύρα 13: Σκληρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που χαρακτηρίζει "ανεκδιήγητη απόφαση της ΚΑΕ", την προαιρετική εγγραφή στον Ερασιτέχνη για την αγορά διαρκείας, ενώ παράλληλα ρίχνουν τα... βέλη τους και στο θέμα χειρίστηκαν το θέμα του Μάριο Χεζόνια.

"Η Θύρα 13 ενημερώνει τα μέλη της ότι θα ξεκινήσει άμεσα τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 .

Επίσης γνωστοποιούμε ότι παρ' όλες τις πιέσεις που ασκήσαμε στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η υποχρεωτική συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη για τον κάθε κάτοχο διαρκείας δεν έγινε αποδεκτή, προκαλώντας απορίες για την απόφαση αυτή ….
Όλα τα χρόνια της αυτοκρατορίας που έχτισε ο Παύλος και ο Θανασης το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση-κόσμος ήταν το κλειδί των επιτυχιών που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης αυτό τώρα έχει μεταμορφωθεί σε θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές μαριονέτες…

Ανεκδιήγητες αποφάσεις όπως η παύση της παγιωμένης στο πρόσφατο παρελθόν υποχρεωτικής εγγραφής μέλους με κάθε διαρκείας, η κάρτα φιλάθλου σε κάθε μεμονωμένο εισητηριο αλλά και αδυναμία διατήρησης στο ρόστερ αθλητή μεγάλου βεληνεκούς και αξίας ο οποίος επιθυμούσε την παραμονή ακόμα και με μισο συμβόλαιο από ότι του προσέφεραν αλλού.

Αποφασίσαμε, στα διαρκείας που διαθέτουμε στα μέλη μας να είναι υποχρεωτική η εγγραφή Μέλους στον Α.Ο. ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας οικονομικά τη δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιεί η διοίκηση του Α.Ο. Για τη μόνιμη επιστροφή των ομάδων μας στους τίτλους .
Η θέση μας θα είναι στο πέταλο να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τις επικίνδυνες επιλογές σας.


Θυρα 13 - 1966", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags