Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν χωρούσε στα πλάνα του Μπαρτζώκα - Τέλος Έλληνας άσος από τον Ολυμπιακό
| 2021-08-01 16:19:00

Δεν χωρούσε στα πλάνα του Μπαρτζώκα - Τέλος Έλληνας άσος από τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Δεν χωρούσε στα πλάνα του Μπαρτζώκα - Τέλος Έλληνας άσος από τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δεν τον κράτησε στην ομάδα, με τον παίκτη να βρίσκει νέο σταθμό για τη συνέχεια της καριέρας του. Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ήδη.

Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της Βενέτσια.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ιταλική ομάδα, με πολυετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Βενέτσια η οποία ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ήταν κάτι που ήθελα και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας. Ξέρω ότι πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο και ότι πρωταγωνιστεί στην Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια.

Ξέρω καλά τον Μάικ Μπράμος καθώς παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό όταν ήμουν 15 και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του. Το πιο σημαντικό πράγμα για την ομάδα είναι να στοχεύει στη νίκη και να το διασκεδάζει και η Βενέτσια αποτελείται από καλούς ανθρώπους και αθλητές και αυτό είναι ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε.

Είναι η πρώτη μου φορά που θα έρθω στη Βενετία και είμαι ενθουσιασμένος. Θα σας δω σύντομα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας φόργουορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags