Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός για αντί-Παπαπέτρου - "4άρι" από Ορλάντο, δεν παίρνει... Γκιστ!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-08-03 19:30:00

Μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός για αντί-Παπαπέτρου - "4άρι" από Ορλάντο, δεν παίρνει... Γκιστ!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟ - Μόνο αυτός για αντί-Παπαπέτρου - "4άρι" από Ορλάντο, δεν παίρνει... Γκιστ!

Στον "αέρα" το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου στο Τριφύλλι, μετά την φημολογία από το ΝΒΑ. Ποιος Έλληνας "παίζει" για διάδοχος, αν φύγει ο αρχηγός. Η αναζήτηση για "4άρι", το μεγάλο όνομα και οι... Καντέρ, Γκιστ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει λίγο χρόνο ακόμα, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Δεν είναι μόνο ότι ψάχνει «4άρι». Είναι και το ότι δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει NBA out μέχρι τα μέσα Αυγούστου και μοιάζει να έχει τύχη να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Παναθηναϊκός θα πάθει μεγάλη ζημιά, αφού θα χάσει έναν σπουδαίο παίκτη, που μάλιστα είναι και Έλληνας. Και το κενό του δεν θα μπορεί να καλυφθεί από Έλληνα παρά μόνο ένα μέρος αυτού αν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ξαναπαίξει στο «τριφύλλι».

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά για τον Παπαπέτρου από το ΝΒΑ, ούτε από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάτι ουσιαστικό με το «4άρι». Πλέον, ωστόσο, ψάχνει πολύ πιο έντονα την αγορά του ΝΒΑ, καθώς στην Ευρώπη οι λύσεις, που υπάρχουν, δεν είναι ικανοποιητικές. Και παράλληλα η περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ είναι πολύ δύσκολη.

Οι «πράσινοι» έχουν ρίξει το βλέμμα τους στην λίστα των φρι-έιτζεντ του ΝΒΑ και έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις. Μόλις βρουν το κατάλληλο τάιμινγκ, θα χιμήξουν για να κάνουν την μεταγραφή. Θέλουν παίκτη, που και ποιοτικός να είναι και έμπειρος. Αν έχει θητεία και στην Ευρώπη, τότε όλα θα είναι καλύτερα για τον Πρίφτη και τους συνεργάτες του.

Ενας παίκτης σαν τον Γερμανό, Μο Βάγκνερ, θα ήταν ιδανικός, αν και ο 24χρονος δεν θα είναι εύκολο να μην συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Πάνω, κάτω, μία τέτοια περίπτωση, όμως, ψάχνει. Είτε Αμερικάνο, είτε Ευρωπαίο, που να έχει τα στοιχεία, που προαναφέραμε. Ούτε Κερέμ Καντέρ, που ακούγεται, ούτε Τζέιμς Γκιστ, ούτε τίποτα. Θα πάρει πολύ ποιοτικό «4άρι» και θα πάρει επίσης πολύ ακριβό παίκτη στο «3», αν ο Παπαπέτρου πάρει την κατεύθυνση για το ΝΒΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-"βόμβα" για Παπαπέτρου - "Έσκασε" θέμα από το πουθενά - Η στάση της ΚΑΕ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags