Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αγωνία για Παπαπέτρου - Διπλό "μπαμ" από ΝΒΑ με 1.5 εκατ. ο ΠΑΟ - Φέρνει πλέι μέκερ και... Θανάση!
Μπάσκετ
| 2021-08-04 22:25:00

Αγωνία για Παπαπέτρου - Διπλό "μπαμ" από ΝΒΑ με 1.5 εκατ. ο ΠΑΟ - Φέρνει πλέι μέκερ και... Θανάση!

του Pick n' Scroll
Αγωνία για Παπαπέτρου - Διπλό "μπαμ" από ΝΒΑ με 1.5 εκατ. ο ΠΑΟ - Φέρνει πλέι μέκερ και... Θανάση!

Ανατροπή στο Τριφύλλι, ψάχνει στο... πάνω ράφι για παίκτες. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Έλληνα άσο και το ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τι ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης και ποιος... σπρώχνει πολύ χρήμα. Για τρεις παίκτες θα κινηθούν οι Πράσινοι.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στον Παναθηναϊκό για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Και ο λόγος είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αν θα μείνει στο ΟΑΚΑ ή θα κάνει χρήση του όρου, που υπάρχει στο συμβόλαιό του και θα πάει στο ΝΒΑ. Η προθεσμία για να φύγει για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου λήγει στις 18 Αυγούστου και η αγωνία στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι πολύ μεγάλη.

Τον Παπαπέτρου τον βλέπουν 3-4 ομάδες του ΝΒΑ, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει στα χέρια του επίσημο ενδιαφέρον, ούτε βέβαια πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα, μέσα σε όλα ακούγεται και το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ εντείνεται η προσπάθεια για να βρεθεί ένα πολύ καλό «4άρι».

Αν τελικώς φύγει ο Παπαπέτρου, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει και πλέι-μέικερ αντί του Μπρέι. Θα το κάνει γιατί θα έχει κερδίσει παραπάνω από 1.500.000 ευρώ από την υπόθεση Παπαπέτρου (NBA άουτ και αποδοχές του Παπαπέτρου για την επόμενη σεζόν) και βέβαια θα πρέπει να κερδίσει και τις εντυπώσεις, αφού θα του έχει φύγει ένας σπουδαίος Ελληνας παίκτης. Εννοείται ότι θα πάρει και ένα πολύ δυνατό όνομα στην θέση του Παπαπέτρου και έναν ακόμη Ελληνα, τον Θανάση Αντετοκούνμπο πιθανό ή κάποιον άλλον.

Στον Παναθηναϊκό μετράνε τις ώρες για την λήξη της προθεσμίας του Παπαπέτρου, ψάχνουν την αγορά, ώστε να βρουν τις καλύτερες λύσεις και αισιοδοξούν ότι θα βρουν την άκρη για να φτιάξουν μία πολύ πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με πέρυσι.

Αν φύγει ο Παπαπέτρου και πάει για πλέι-μέικερ ο Παναθηναϊκός, θα πρόκειται για παίκτη από το ΝΒΑ και όχι από την Ευρώπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για "μπαμ" από NBA ο ΠΑΟ- Εκεί δίνει τα λεφτά του Καλαϊτζάκη- "Χαμός" με Θανάση, ποιος φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags