Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν "παίζει" του Θανάση Αντετοκούνμπο - Ξεχάστε τον Τζαμάλ Τζόουνς!
| 2021-08-07 14:00:00

Σενάριο για Θανάση στον Ολυμπιακό! "Κληρώνει" μετά τις 15 Αυγούστου - Αυτός έχει "τελειώσει"

του Παναγιώτη Νικολάου
Σενάριο για Θανάση στον Ολυμπιακό! "Κληρώνει" μετά τις 15 Αυγούστου - Αυτός έχει "τελειώσει"

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες ή, μάλλον, για να είμαστε ακριβέστεροι, σύμφωνα με κάποιες δημοσιεύματα του Τύπου τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις. Γιατί οι Πειραιώτες δεν βιάζονται καθόλου.
 

Ολυμπιακός: Η φετινή σεζόν είναι περίεργη για τους Πειραιώτες ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι μεταβατική. Δεδομένου ότι ο Βασίλης Σπανούλης, άνθρωπος που επηρέασε την ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
 
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του "ψάχνονται" για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, τους προτείνουν από δεξιά και αριστερά παίκτες, αλλά προφανώς θέλει με τα μετρημένα χρήματα που υπάρχουν να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
 
Το σενάριο που έκανε ξανά την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες, αφορά την επιθυμία να φέρουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Λιμάνι. Μόνο που, όπως μαθαίνει το sportdog, δεν υπάρχει θέμα Θανάση για τον Ολυμπιακό. Τελεία και παύλα.
 
Επίσης, για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει θέμα Τζαμάλ Τζόουνς! Για να το πούμε πιο κατανοητά: Ο Τζαμάλ Τζόουνς έχει "τελειώσει" για τους Πειραιώτες!
 
Ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί, θα περιμένει μετά τις 15 Αυγούστου για να αποκτήσουν σουτέρ, όταν θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες. Εκεί θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή, εκεί στοχεύουν και εκεί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που κυκλοφορεί - Αυτόν ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την 11άδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags