Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι τρεις NBAers που "μιλάει" ο ΠΑΟ - Σκάει άμεσα το μεγάλο… μπαμ - Δεν ταιριάζει ο Χέιζ
Μπάσκετ
NBA
| 2021-08-12 19:27:00

Αυτοί είναι οι τρεις NBAers που "μιλάει" ο ΠΑΟ - Σκάει άμεσα το μεγάλο… μπαμ - Πού θα πάει ο Χέιζ

του Pick n' Scroll
Αυτοί είναι οι τρεις NBAers που "μιλάει" ο ΠΑΟ - Σκάει άμεσα το μεγάλο… μπαμ - Πού θα πάει ο Χέιζ

Ποιους ξεχώρισε ο Πρίφτης και τι έγινε στα social media. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις με τον Παπαπέτρου, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στα πράσινα και στη συνέχεια θα... φορτσάρουν για να κλείσουν τον παίκτη που ψάχνουν για την θέση "4". Οι περιπτώσεις που ξεχώρισαν!

Παναθηναϊκός: «Φωτιά» πήρε το διαδίκτυο το πρωί μόλις διαπιστώθηκε ότι ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Νοά Βόνλε, ακολούθησε στο ίνσταγκραμ τον λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Και δικαιολογημένα πήρε «φωτιά», καθώς μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το γεγονός. Στο τέλος κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, αλλά ο Βόνλε είναι από τα ονόματα, με τα οποία έχει μιλήσει ο Παναθηναϊκός για την θέση «4». Είναι μαζί με αυτά του Πάτρικ Πάτερσον, αλλά και του Κάμερον Ολιβερ, ο οποίος έπαιζε στην Αυστραλία και στο τέλος της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς.

Δεν έμειναν πολλές μέρες για να μάθει ο κόσμος ποιο θα είναι το «4άρι» της ομάδας του. Περιμένουν, όμως, πρώτα στην ΚΑΕ να τελειώσει το θέμα του Παπαπέτρου με το ΝΒΑ και έπειτα θα μπουν στην τελική ευθεία για να κλείσουν την φροντ-λάιν τους.

Ο Νάιτζελ Χέιζ παραμένει στην λίστα αλλά έχει οπισθοχωρήσει η περίπτωσή του για τον λόγο ότι είναι δύσκολη η απόκτησή του. Υπάρχει το ΝΒΑ στη μέση, υπάρχει η Μονακό του πλούσιου Ρώσου ιδιοκτήτη της, μπορεί να υπάρξει και Μπαρτσελόνα.

Και άλλωστε αν μείνει ο Παπαπέτρου, που είναι το πιο πιθανό, μάλλον ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί έναν παίκτη, που να παίζει και πιο κοντά στο καλάθι. Ο Χέιζ είναι πρώτης ποιότητας αθλητής, αλλά είναι «4-3» και στη περίπτωση, που μείνει ο Παπαπέτρου, δεν θα ταιριάζει και τόσο.

Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θεωρείται πολύ δύσκολο να μην πάρει ο Παναθηναϊκός στο «4» και πολύ καλό παίκτη, που παράλληλα μάλιστα θα είναι και πολύ καλό όνομα, που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας. Κάτι σαν τον Βόνλε, δηλαδή, που βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2014 και έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, όπως οι Μπρούκλιν Νετς και οι Σικάγο Μπουλς.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον Θανάση Αντετοκούνμπο - Πληροφορίες ότι έρχεται Ελλάδα - Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags