Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει στο ΟΑΚΑ ο Πρίφτης - Πλέι μέκερ από τους Σέλτικς στον ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη με Χέιζ
Μπάσκετ
| 2021-08-16 23:24:00

Αυτόν θέλει στο ΟΑΚΑ ο Πρίφτης - Πλέι μέικερ από τους Σέλτικς στον ΠΑΟ - Μεγάλος πόθος για Χέιζ

του Pick n' Scroll
Αυτόν θέλει στο ΟΑΚΑ ο Πρίφτης - Πλέι μέικερ από τους Σέλτικς στον ΠΑΟ - Μεγάλος πόθος για Χέιζ

"Τρέχουν" για δύο μεταγραφές, τα ονόματα της πράσινης λίστας. Αλλαγή πλάνων τα τελευταία 24ωρα στο Τριφύλλι, καθώς εκτός από "4αρι" ψάχνουν πλέον και για πλέι μέκερ. Πού ψάχνει ο Έλληνας προπονητής και ποιους έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει προετοιμασία, αλλά οι προπονητές του έχουν ακόμη περισσότερη δουλειά, καθώς ψάχνουν τον πλέι-μέικερ και το «4άρι», με το οποίο θα κλείσουν το ρόστερ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιμένει πολύ για τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος έχει θέσει προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Πιστεύει, όμως, στο τέλος ο 53χρονος προπονητής να τα καταφέρει και να πείσει τον Αμερικάνο φόργουορντ να πάει στο ΟΑΚΑ. Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Εναλλακτική επιλογή αποτελεί ο Τζέρεμι Εβανς, ο οποίος είναι υποδεέστερος του Χέιζ, αλλά έχει μεγαλύτερη εμπειρία και έχει κι έναν τίτλο τιμής, που είναι η κατάκτηση του διαγωνισμού καρφωμάτων το 2012 στο ΝΒΑ.

Για τη θέση του πλέι-μέικερ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς μόλις τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός έβαλε μπροστά αυτό το θέμα. Το έβαλε, δηλαδή, μόλις ο Τι Τζέι Μπρέι ειδοποίησε ότι θέλει να σταματήσει το μπάσκετ.

Οι προπονητές του «τριφυλλιού» μαζεύουν όλα τα διαθέσιμα ονόματα, που υπάρχουν, ώστε να τα ψάξουν καλύτερα και στο τέλος να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Κοιτάζουν την αγορά του ΝΒΑ, αλλά κοιτάνε και μήπως μπορούν να πάρουν τον Τζέιλεν Σμιθ, που έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Αλμπα. Ενας παίκτης σαν τον Τρεμόντ Ουότερς, που ήταν στους Σέλτικς, θα είναι σίγουρα ο «άσος», που θα κάνει δουλειά στο «τριφύλλι».

Και όλα αυτά γίνονται ενώ πλησιάζει η 18η Αυγούστου, οπότε λήγει η προθεσμία για το ΝΒΑ για τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Όλα δείχνουν ότι θα μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, που να του δίνει όλα αυτά, που θέλει.

Με Παπαπέτρου, έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ και πιθανότατα τον Χέιζ ή τον Εβανς, ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μία ομάδα, που με τον κόσμο της μπορεί να πάει πολύ καλά.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή κίνηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Αποθέωση από όλη την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags