Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντυπωσιακό πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... χιλιάδες τουβλάκια Lego
| 2021-08-19 16:28:00

Εντυπωσιακό πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... χιλιάδες τουβλάκια Lego

Sportdog Team
Εντυπωσιακό πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... χιλιάδες τουβλάκια Lego

Το «έργο» επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μάνθος - Αποτελείται συνολικά από 20.500 κομμάτια.

Το πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με εκατοντάδες τουβλάκια Lego «φιλοτέχνησε» λάτρης του δημοφιλούς παιχνιδιού στις Σέρρες.

Η ιδέα ανήκει στον κ. Δημήτρη Μάνθο, υπεύθυνο της επιχείρησης Serres Brick Workshop, που αφιέρωσε περισσότερες από 40 ώρες για να … «φιλοτεχνήσει» με τουβλάκια Lego, τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Το σκεφτόμουν καιρό. Η πρόσφατη απόκτηση του πρωταθλήματος το ΝΒΑ από τους Μπακς και η συμβολή του δικού μας Αντετοκούνμπο, στάθηκαν αφορμή για να ξεκινήσω το έργο», λέει στο protothema.gr ο κ. Μάνθος, αναφέροντας πως απαιτήθηκαν 20 βάσεις Lego για να πάρει πάνω τους μορφή το πρόσωπο του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Οι συνολικές διαστάσεις του έργου, είναι 100 εκ. Χ 120 εκ. και χρειάστηκαν συνολικά 20.500 τουβλάκια, του δημοφιλούς παιχνιδιού. Στο βίντεο, η τελική «συναρμολόγηση» των 20 βάσεων, που σχηματίζουν τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο – Lego, εκτίθεται στη βιτρίνα του καταστήματος του κ.Μανθού, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Λάτρης ο κ.Μάνθος του δημοφιλούς παιχνιδιού, που μεγάλωσε γενιές παιδιών σε όλον τον κόσμο, έχει στο ενεργητικό του πολλά έργα με τουβλάκια Lego.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags