Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Πρίφτη για Μαντζούκα - Φεύγει Έλληνας άσος από τον ΠΑΟ - Μετά τον Πιτίνο ο πλέι μέικερ
Μπάσκετ
| 2021-08-19 19:00:00

Απόφαση Πρίφτη για Μαντζούκα - Φεύγει Έλληνας άσος από τον ΠΑΟ - Μετά τον Πιτίνο ο πλέι μέικερ

του Pick n' Scroll
Απόφαση Πρίφτη για Μαντζούκα - Φεύγει Έλληνας άσος από τον ΠΑΟ - Μετά τον Πιτίνο ο πλέι μέικερ

Ποιος αποχωρεί από το Τριφύλλι και η επόμενη μεταγραφή στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τους νεαρούς Έλληνες τη νέα σεζόν και ειδικά τον Λευτέρη Μαντζούκα, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλένα στην Ελλάδα. Διαβάστε ποιο είναι το πλάνο του προπονητή...

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Χουγκάζ έδωσε το παρών στη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, θα είναι εκεί για μερικές ημέρες ακόμη, αλλά την άλλη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στον Ιωνικό. Στους Νικαιώτες θα παίξει και φέτος, πλέον ως δανεικός από το «τριφύλλι», προκειμένου να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής και να δυναμώσει αγωνιστικά ακόμη περισσότερο.

Αλλωστε ο Ιωνικός παίζει και στην Ευρώπη φέτος, κάτι, που θα βοηθήσει πολύ τον Χουγκάζ, ώστε να πάει του χρόνου στον Παναθηναϊκό ακόμα πιο έτοιμος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν κρατάει φέτος τον Χουγκάζ γιατί θέλει ο 21χρονος να γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερες εμπειρίες στον Ιωνικό, αλλά και επειδή θέλει να δοκιμάσει τον Λευτέρη Μαντζούκα. Τον 18χρονο φόργουορντ, που θεωρείται και είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Ο Μαντζούκας παίζει και στο «3» και στο «4» και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να πάρει πολλές ευκαιρίες για να δείξει τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του.

Πέρα από τον Χουγκάζ, στο ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, ο οποίος έπαιζε στο Λαύριο. Ο Μαστρογιαννόπουλος, όμως, δίνει το παρών εκεί μόνο και μόνο για να βοηθήσει στις προπονήσεις. Τίποτα παραπάνω και ας είναι το παρατσούκλι του «Σάρας», που παραπέμπει στον προπονητή της Μπαρτσελόνα και παλιό μεγάλο παίκτη του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οσον αφορά στο θέμα του πλέι-μέικερ, εξελίξεις δεν αναμένονται άμεσα. Θα περάσει το φιλικό με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο και έπειτα θα αρχίσουν να παίρνονται αποφάσεις. Πάντως, θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνει έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, χωρίς έναν ακόμη πλέι-μέικερ δηλαδή. Ηδη άλλωστε οι προπονητές του Παναθηναϊκού έχουν κάνει προεργασία και έχουν ξεχωρίζει 2-3 περιπτώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένας Ευρωπαίος. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει "οδοστρωτήρα" ο Παναθηναϊκός - Τρελή κίνηση Διαμαντίδη-Αλβέρτη - 500 χιλ. συμβόλαιο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags