Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Βρήκε παίκτη έκπληξη για πλέι μέικερ - Εναλλακτική… από Λέικερς!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-08-20 22:42:00

Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Βρήκε παίκτη έκπληξη για πλέι μέικερ - Εναλλακτική… από Λέικερς!

του Pick n' Scroll
Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟ - Βρήκε παίκτη έκπληξη για πλέι μέικερ - Εναλλακτική… από Λέικερς!

Ποιο κορυφαίο όνομα "έκοψε" ο Πρίφτης και ποιος φοράει τα πράσινα. Στο Τριφύλλι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Λείπει μόνο ο γκαρντ, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί ένας ακόμα παίκτης. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός υπογράφει μέσα στο Σαββατοκύριακο τον Τζέρεμι Εβανς και κλείνει έτσι την φροντ-λάιν του, που πέρασε από χίλια κύματα.

Στην αρχή ήταν να αποκτηθεί ο Κέβιν Χέρβεϊ, μετά υπήρχαν τα ονόματα του Πάτρικ Πάτερσον και του Νόα Βόνλε από το ΝΒΑ, και μέχρι πρότινος στο προσκήνιο εμφανιζόταν ο Νάιτζελ Χέιζ. Ο τελευταίος άρεσε πάρα πολύ, αλλά όταν μπήκε η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι, όλα τελείωσαν. Και έτσι ο Παναθηναϊκός πήγε στην περίπτωση του Εβανς, που είναι πολύ αθλητικός και έχει στα 34 του μεγάλο κίνητρο για να δείξει πράγματα. Εχει σημαντική εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη και είναι και παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ, κάτι, που ήθελε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Το θέμα θα τελειώσει και τυπικά το Σαββατοκύριακο, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές.

Όταν γίνει αυτό, θα μένει πλέον το κομμάτι του πλέι-μέικερ, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι. Δεν είναι ότι δεν θα πάρει γκαρντ ο Παναθηναϊκός. Είναι ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ο παίκτης, που να ικανοποιεί τον Πρίφτη.

Γιόβιτς και σία, που ακούγονται, δεν είναι περιπτώσεις, που αρέσουν στον Έλληνα προπονητή. Ο Πρίφτης θέλει έναν σύγχρονο περιφερειακό, που θα του δώσει πράγματα, που δεν μπορεί να πάρει από τους γκαρντ, που έχει τώρα.

Τα βλέμματά του είναι στραμμένα στο ΝΒΑ και στο ποιοι παίκτες μπορεί να έρθουν στην Ευρώπη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά ο εκλεκτός του να είναι από την «Γηραιά Ηπειρο». Να είναι και Ευρωπαίος μάλιστα. Ακούμε ότι κάτι περιμένουν στον Παναθηναϊκό, που θα κάνει έκπληξη. Κάτι, που δεν αφήνουν να διαρρεύσει.

Αν δεν τους κάτσει αυτό, που περιμένουν, θα πάνε σε άλλη λύση, που πάντως δεν θα είναι τύπου Γιόβιτς. Θα είναι παίκτης, που αγωνίστηκε λίγο πέρυσι στο ΝΒΑ και δεν βρίσκει πλέον συμβόλαιο στη κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Κάτι, δηλαδή, σαν τους Τζέιλεν Ανταμς και Φρανκ Μέισον, παίκτες, που ήθελε και τα προηγούμενα χρόνια το «τριφύλλι». ‘Η ακόμη τον Τζος Γκρέι και ακόμα περισσότερο τον Τζάστιν Ρόμπινσον, που άρεσε πολύ πιο παλιά στους «πράσινους» και στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας συμμετείχε με τους Λέικερς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags