Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίσημο! Πήρε θέση ο ΠΑΟ - Αυτόν στηρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ
| 2021-08-23 17:46:00

Επίσημο! Πήρε θέση ο ΠΑΟ - Αυτόν στηρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ

Sportdog Team
Επίσημο! Πήρε θέση ο ΠΑΟ - Αυτόν στηρίζει στις εκλογές της ΕΟΚ

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεσημέρι της Δευτέρας (23/8) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους πάντες για τον ποιον θα στηρίξει για να αναλάβει την προεδρία της ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επίσημα, πλέον, οι Πράσινοι θα στηρίξουν τον Άγγελο Παπανικολάου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, μιας και το έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν ότι το μέλος του Ερασιτέχνη, Μπάμπης Παπαπασχάλης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο.

"Το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χαράλαμπος Παπαπασχάλης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο έμπειρος παράγοντας του «τριφυλλιού»  θα βρίσκεται στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου με ξεκάθαρο στόχο να διατηρηθεί το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης έχει διατελέσει δύο φορές  Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο.  ενώ παράλληλα έχει διατελέσει και έφορος στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ γυναικών", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags