Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Παράνοια" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς - Αυτός… πληρώνει για να έρθει ΟΑΚΑ - Δεν βρίσκει ομάδα!
Μπάσκετ
| 2021-08-24 23:32:00

"Παράνοια" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς - Αυτός… πληρώνει για να έρθει ΟΑΚΑ - Δεν βρίσκει ομάδα!

του Pick n' Scroll
"Παράνοια" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς - Αυτός… πληρώνει για να έρθει ΟΑΚΑ - Δεν βρίσκει ομάδα!

Η "τρέλα" για τον Αμερικανό και το μεγάλο... κόλπο για τον Παναθηναϊκό. Γιατί ελπίζουν οι φίλαθλοι στο "θαύμα" και πώς μπορεί να γίνει η μεταγραφή που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τι ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης στο ΝΒΑ και οι... καθυστερήσεις για την τελευταία κίνηση των Πρασίνων.

Ο χρόνος περνάει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμη τον πλέι-μέικερ, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε λόγο σε δηλώσεις του βράδυ της Τρίτης για το ρόστερ, που δεν είναι ακόμη συμπληρωμένο, και ο κόσμος του εξάστερου περιμένει με αγωνία ποια θα είναι η τελευταία προσθήκη.

Παράλληλα ο κόσμος θέλει και ονειρεύεται αυτή η τελευταία προσθήκη να είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος είναι σε διαδικασία χωρισμού με την ΤΣΣΚΑ. Ο Αμερικάνος έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν πρόκειται να παίξει για αυτούς, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι με τον Δημήτρη Ιτούδη. Προς το παρόν προπονείται ατομικά και αναμένεται από όλο τον κόσμο το πως θα λυθεί η ιστορία αυτή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Εκτιμάνε πολλοί ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που ο Τζέιμς θα πάρει αποζημίωση και θα λύσει το συμβόλαιό του με την πανίσχυρη ομάδα του στρατού. Και αυτό λένε οι Παναθηναϊκοί: αν γίνει κάτι τέτοιο, να πάει η ομάδα τους να πάρει τον Τζέιμς.

Προς το παρόν αυτό είναι σενάριο, γενικώς είναι δύσκολο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί καθώς οι θέσεις στην Ευρώπη έχουν κλείσει, ενώ και στο ΝΒΑ ο Τζέιμς τον προηγούμενο καιρό δεν βρήκε συμβόλαιο.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» περιμένουν μήπως προκύψουν κι άλλα ονόματα από την αγορά του ΝΒΑ, καθώς από αυτά, που έχουν στα χέρια τους, τους ικανοποιούν ορισμένα, αλλά όχι απόλυτα. Δεν έχουν βρει, δηλαδή, τον παίκτη, που να τους καλύπτει αγωνιστικά κατά μεγάλο ποσοστό.

Οπότε οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κάνουν κι άλλη αναμονή για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια νίκη Γιαννακόπουλου απέναντι σε Αγγελόπουλος - Δικαίωση ΠΑΟ σε μάχη ετών με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags