Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεράστια μεταγραφή Αγγελόπουλου - Ανακοίνωσε επίσημα τον "μπομπέρ" η ΑΕΚ
Μπάσκετ
| 2021-08-25 16:58:00

Τεράστια μεταγραφή Αγγελόπουλου - Ανακοίνωσε επίσημα τον "μπομπέρ" η ΑΕΚ

Sportdog Team
Τεράστια μεταγραφή Αγγελόπουλου - Ανακοίνωσε επίσημα τον "μπομπέρ" η ΑΕΚ

Πολύ σημαντική ενίσχυση για τον Δικέφαλο, που έφερε πίσω στην Ελλάδα παίκτη που έχει γράψει τη δική του ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μάνι Χάρις.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στην Ένωση μετά την πρώτη θητεία του στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρωταγωνιστής εκ των περικλεών του «τροπαιοφόρου» 2018, του σύγχρονου έπους της ΑΕΚ, ο λαοφιλής Μάνι Χάρις (31 χρ., 1μ.96), φόρεσε ξανά τα κιτρινόμαυρα...

Ο Αμερικανός αρχισκόρερ υπέγραψε σήμερα (25/08) το νέο μονοετές συμβόλαιό του, στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», και επανεντάχθηκε και τυπικά στο δυναμικό της.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Aναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης όλης της σεζόν (Most Valuable Player) στο BCL, και παράλληλα ο MVP στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, έχοντας 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.



Στο BCL σε 18 συμμετοχές είχε 17 πόντους με 5 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, ενώ στο Πρωτάθλημα σε 24 συμμετοχές είχε 12 πόντους με 5,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στις 9 Οκτωβρίου 2018 πήγε στη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα ματς (δύο στο Πρωτάθλημα, δύο στο Eurocup). Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 υπέγραψε με τη Μπαχτσέσεχιρ, στην οποία ήταν προπονητής το Στέφανος Δέδας. Σε συμμετοχές είχε 21,9 πόντους με 5 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Επόμενός του σταθμός, οι NLEX Road Warriors και το Πρωτάθλημα των Φιλιππίνων, όπου αγωνίστηκε για δύο μήνες κάνοντας αισθητή την παρουσία του, έχοντας 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2019 επέστρεψε στην Κίνα (στην οποία έπαιζε πριν την πρώτη μεταγραφή του στην ΑΕΚ) για λογαριασμό των Shandong Golden Stars, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας δεν αγωνίστηκε, και στις 9 Φεβρουαρίου 2020 υπέγραψε με τη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα. Σε 3 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα του Ισραήλ είχε 22 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο.

Τελευταίος του προορισμός, η Shandong Heroes στο CBA. Σε 22 αγώνες ο Χάρις είχε 22 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags