Facebook Pixel Euroleague: Μεγάλη "διαφορά" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Η... πρόβλεψη των στοιχηματικών για τη Euroleague
Μπάσκετ
| 2021-08-25 17:12:00

Μεγάλη "διαφορά" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Η... πρόβλεψη των στοιχηματικών για τη Euroleague

Sportdog Team
Μεγάλη "διαφορά" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Η... πρόβλεψη των στοιχηματικών για τη Euroleague

Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς, μιας και θέλουμε περισσότερο από έναν μήνα για την έναρξη της Ευρωλίγκας, ωστόσο οι μπουκ έχουν βγάλει ήδη αρκετά στοιχήματα σχετικά με τις ομάδες, οι οποίες θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην συγκεκριμένη Λίγκα.

Euroleague: Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις Ελληνικές ομάδες, όπου βάσει των αποδόσεων προκύπτουν δύο συμπεράσματα! Οι μπουκ υπολογίζουν τον Ολυμπιακό εντός 10άδας και τον Παναθηναϊκό εκτός αυτής. 

Ενδεικτικά το να μπει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, δηλαδή να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα στη Novibet δίνεται στο 2.15, την ώρα που το να συμβεί το ίδιο με τον Παναθηναϊκό εκτοξεύεται στο 7.50. Οι πράσινοι μάλιστα λογίζονται ως το 14ο φαβορί της Λίγκας, δείγμα του πόσο τους υποτιμούν οι μπουκ, εάν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι αποδόσεις με την προσθήκη ενός ποιοτικού γκαρντ!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι ερυθρόλευκοι είχαν πιο... τσιμπημένες αποδόσεις, ωστόσο η προσθήκη του Ντόρσεϊ στο 2 άλλαξε ελαφρώς τα δεδομένα. 

Για την ιστορία, στη Novibet, πληρώνει λιγότερο από 1.10 το ενδεχόμενο να δούμε Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές και Μπαρτσελόνα στα play off της διοργάνωσης, ενώ περισσότερο από τον Παναθηναϊκό πληρώνει μόνο η Μονακό στο υψηλό 9.00, όντας η... πρωτάρα της φετινής διοργάνωσης.

Ποιες ομάδες θα μπουν στα play off της Euroleague; Δείτε όλες τις αποδόσεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags