Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απογείωσαν" το μπάτζετ οι Αγγελόπουλοι - Νέα μεταγραφή από ΝΒΑ - Δύο εκατ. δολάρια για τρεις παίκτες
Μπάσκετ
| 2021-08-25 22:57:00

"Απογείωσαν" το μπάτζετ οι Αγγελόπουλοι - Νέα μεταγραφή από ΝΒΑ - 2 εκατ. δολάρια για τρεις παίκτες

του Pick n' Scroll
"Απογείωσαν" το μπάτζετ οι Αγγελόπουλοι - Νέα μεταγραφή από ΝΒΑ - 2 εκατ. δολάρια για τρεις παίκτες

Ο Μπαρτζώκας φέρνει άλλον έναν πολύ καλό παίκτη στον Ολυμπιακό. Μετά τον Ντόρσεϊ στο Λιμάνι... φουλάρουν για μία ακόμα κίνηση, που θα είναι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όχι όμως απαραίτητα και Αμερικανός. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις και την... τρέλα των προέδρων!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Βουλγαρία και εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πιο χαρούμενος καθώς τέθηκε στην διάθεσή του και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Το τελευταίο, δηλαδή, μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα των Πειραιωτών. Ο ομογενής γκαρντ πέρασε στην Αθήνα όλα τα διαδικαστικά (ιατρικά και τα συναφή) και εδώ και λίγο είναι στο Πράβετς για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Το ρόστερ, πάντως, δεν έχει κλείσει για τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα πάρουν έναν ακόμη παίκτη, στις θέσεις «3-4». Οι παίκτες, που θα πάρουν μπορεί να γίνουν δύο, αν διαπιστωθεί ότι ο Χασάν Μάρτιν δεν μπορεί να βοηθήσει. Αυτό, όμως, προς το παρόν είναι μακρινό.

Ψάχνει, λοιπόν, παίκτη στην θέση «3-4» η ομάδα του Πειραιά και έχει ρίξει τα βλέμματά της στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι λύσεις είναι πολύ περισσότερες από την Ευρώπη. Και πιο ποιοτικές.

Οι προπονητές του Ολυμπιακού έχουν σταμπάρει ορισμένες περιπτώσεις από το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούν. Δεν πρόκειται μάλιστα μόνο για Αμερικάνους.

Πάντως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να περιμένει άλλη τρελή υπέρβαση. Ηδη δόθηκαν πολλά χρήματα για τον Ντόρσεϊ και τον Ουόκαπ. Και οι δύο μαζί στοιχίζουν ετησίως πάνω από 1.5 εκ. δολάρια. Το νούμερο είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι κι άλλοι παίκτες της ομάδας στοιχίζουν πολλά χρήματα, όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Φολ.

Ηδη, λοιπόν, οι Αγγελόπουλοι έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, κάτι, που σημαίνει ότι για τον τελευταίο παίκτη, που θα προστεθεί στο ρόστερ δεν θα δοθούν πάνω από 500.000 δολάρια. Δεν χωράει αμφιβολία ότι και με τόσα χρήματα ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει έναν ακόμη πολύ καλό παίκτη και να δυναμώσει περισσότερο για να χτυπήσει την πόρτα του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, που είναι ο μεγάλος του στόχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Ντόρσεϊ - Αυτόν θέλει ο Μπαρτζώκας στο ΣΕΦ - Παίρνει παικταρά… στη μισή τιμή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags