Facebook Pixel Παναγιώτης Φασούλας: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε για πρόεδρο τον Γκάλη ο Φασούλας - "Καυτές" ατάκες για ΕΟΚ (BINTEO)
| 2021-08-26 18:12:00

Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε για πρόεδρο τον Γκάλη ο Φασούλας - "Καυτές" ατάκες για ΕΟΚ (vid)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε για πρόεδρο τον Γκάλη ο Φασούλας - "Καυτές" ατάκες για ΕΟΚ (vid)

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ μίλησε στην ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (26/8) όπου ανέλυσε τον λόγο που αποφάσισε να δώσει αυτή την τιμή στον θρύλο του αθλήματος σε περίπτωση που εκλεγεί.

Παναγιώτης Φασούλας: Καλεσμένος στην ΕΡΤ ήταν ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, όπου και αναφέρθηκε στην απόφασή του να χρίσει επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Νίκο Γκάλη, αν ο ίδιος κερδίσει τις εκλογές.

"Ο Νίκος Γκάλης συμβολίζει την οικουμενικότητα του χώρου. Είναι το σύμβολο του μπάσκετ, της ανάτασης. Έχει στιγματίσει μια ολόκληρη εποχή, μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά που ήμασταν στην Εθνική το 1987. Αυτός όμως η αιχμή του δόρατος. Είναι ένας άνθρωπος που έπρεπε να είναι στον χώρο. Με τον Νίκο συζητήσαμε για όλα όσα συμβαίνουν. Ο Νίκος δεν είναι υποψήφιος μαζί μας στις εκλογές, απλά έρχεται να σφραγίσει την αλλαγή και τη μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Μόνο η ΕΟΚ δεν έχει κάνει εκλογές εδώ κι ενάμιση χρόνο. Υπάρχουν γκρίνιες παντού, υπόγειες διαδρομές και σκοτεινές συζητήσεις. "Εγώ θα σε ρίξω, εγώ θα σε ανεβάσω κατηγορία, θα σου κάνω το τάδε ρουσφέτι". Εμείς θέλουμε να τα σταματήσουμε όλα αυτά και να το βάλουμε στο μυαλό όλων", ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags